Tuorein sisältö

Suomalaispelissä jahdataan zombeja tosimaailmassa ja Google Maps näyttää tien

14.03.2018 klo 18.00 | Luettu: 3149 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Google Maps on suomalaisen Next Gamesin ja televisioyhtiö AMC:n yhteistyökumppani tulevassa The Walking Dead: Our World tehostetun todellisuuden pelissä. Kartta, jolla pelaaja liikkuu, on tehty Google Maps -karttapalvelun pohjalle ja pelaajan sijainti toimii keskeisenä elementtinä.

The Walking Dead: Our World on sijantitietoa ja lisätyn todellisuuden teknologiaa hyödyntävä peli, jossa taistellaan zombeja vastaan pelaajan omassa ympäristössä - kaduilla, puistoissa ja kotisohvalla. Mukana pelissä ovat myös The Walking Dead tv-sarjan suosikkihahmot, kuten Rick, Daryl ja Michonne.

"Google Maps on kiistattomasti maailman paras karttapalvelu, joten voimme luottaa siihen, että tarjoamme ajan tasalla olevaa sijaintitietoa. Kun uusia rakennuksia ja teitä rakennetaan, ovat ne heti mukana pelissämme, mahdollistaen mukaansatempaavan pelikokemuksen kehittämisen”, kertoo Next Gamesin toimitusjohtaja Teemu Huuhtanen.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Mitä se kapteeni Wil... Ylhäinen kuninkaalli... >

Keskustelut (1 viestiä)

piwgnvoh

16.03.2018 klo 20.02

taas saadaan uutisia kun urpoja on jäänyt auton alle, riehuneet kirkoissa ja kirjastoissa, murtautuneet ihmisten tonteille ja kämppiin sun muuta mukavaa

mutta torilla tavataan
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova