Tuorein sisältö

Kamakorneri #014 - Hori Super Robot Wars Controller, astetta erikoisempi PS2-pelikapula

27.03.2019 klo 09.00 | Luettu: 1292 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Voihan vekotin. Kamakornerissa kirjaimellisesti käsitellään aika kädellistä asiaa, Tuska nimittäin löi pöytään PlayStation 2:n omituisen HORI Super Robot Wars Controller -peliohjaimen. Se muovaa padiohjaimen niin uusiksi, että pelaaminen ja kaikenlainen viihteestä nauttiminen sujuu nyt myös yhtä kättä käyttämällä. Ei niin etteikö pelaamisen historiassa olisi yritetty viritellä jos jonkinlaisia kummallisia ja kamalia ohjaimia, mutta kyllä tämä menee aika korkealle kummausmittareilla. Mutta kyllä tällä kelpaa visual noveleja lukea!Lisää Kamakornerin jaksoja

Kaikille meille kertyy elämän aikana nurkkiin jos jonkinlaista kamaa. Ulkopuolisen silmin tavanomaiselta vaikuttavalla tavaralla voi kuitenkin olla oma tarinansa ja merkityksensä. Pienikin rompe voi liittyä moneen asiaan ja tuoda pintaan monenlaisia muistoja, vaikka se olisikin päällepäin vain tavanomainen pelin mainoskrääsä. Kamakornerissa käymme läpi näitä nurkista löytyneitä esineitä, niiden tarkoitusta ja merkitystä, ja katsomme minne tarinoinnin virta meidät johdattaa.
Moni esitellyistä esineistä on kanavamme toimittajien tai ystävien lehdistölahjoina saamaa krääsää, matkamuistoja, "tämä on pakko saada" -tyyppisiä ostoksia festareilla tai ostamiemme pelien mukana tulleita vekottimia. Kamoille ei ole määritelty etukäteen mitään rajoja, kunhan se vain on mahdollista tuoda studioomme, ellei sitten studio mene kamojen luo. Ohjelman tiimi koostuu Checkpoint TV:n, Skrollin, Pelaajan, V2.fi:n ja muiden julkaisujemme tutuista kasvoista, näiden ystävistä ja satunnaisista vieraista.

Oletko muuten jo tilannut Suomen parhaan retropelilehden?
http://retrorewind.fi/tilaaCheckpoint TV esittää: Kamakorneri

(C) 2019 Mediapalvelut
Yhteistyössä: https://www.v2.fi/
http://www.checkpoint-tv.fi/

Toimittaja: Jukka O. Kauppinen,Tuska
Editointi: Nanne Kukkura
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Apple tipautti pelip... Hyvää syntymäpäivää ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova