Tuorein sisältö

Divinity: Original Sin 2 tuo täydellisyyttä hipovan roolipelikokemuksen konsolipelaajien ulottuville

05.04.2018 klo 21.00 | Luettu: 1733 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Viime vuonna julkaistu ja V2:ssakin täysin pojoin palkittu Divinity: Original Sin 2 siirtyy konsoleille. PlayStation 4:n ja Xbox Onen pelaajat pääsevät pähkäilemään kehityspisteiden sijoittelua elokuussa.

Konsoliversio tukee kahden pelaajan jaetun ruudun moninpeliä, minkä lisäksi verkon yli voi pelata peräti nelistään. Tulevaisuudessa on tarkoitus vielä paljastaa muitakin ominaisuuksia ja uudistuksia.

Käännöstä tuskin voidaan pitää yllätyksenä, sillä niin ikään ykkösosa kääntyi aikanaan konsoleille. Toivottavasti taistelut eivät aiheuta tekniikkaongelmia tällä kertaa.

Asiasta uutisoi Eurogamer.


V2.fi | Markus Mesiä
< Odotetun vampyyripel... Kilpaile, romuta, to... >

Keskustelut (1 viestiä)

Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

06.04.2018 klo 13.59

Kaikista näistä viime vuosina sataneista "retro" isometrisistä RPG:stä tämä on kyllä se ainoa joka on itseeni onnistunut iskemään. Taistelu pysyy kasassa uskomattoman hyvin ottaen huomioon kuinka moniulotteista se on, ja tarina on mukavan helposti seurattavissa verrattuna moneen muuhun joissa on ollut kirjoittamisessa liikaa yritystä.

Ainoa valituksen aihe on oikeastaan heittelehtivä vaikeustaso. Välillä ei meinaa löytyä tekemistä omalle kokemustasolla sitten millään. Hieman lisää questejä olisi joihinkin väleihin kaivattu.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova