Tuorein sisältö

Darwinin epäsuositusta projektista ilmainen

22.04.2018 klo 14.00 | Luettu: 1431 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Pelaajien puutteesta kärsinyt Darwin Project on ottanut uuden suunnan saavuttaakseen menestystä. Tekijät ovat ilmoittaneet aiemmin maksaneen pelin siirtyneen free-to-play-malliin.

Pelin luova ohjaaja Simon Darveau kertoo tiedotteessa syyksi pelaajakannan kasvattamisen. Nykyisellään peleihin pääseminen on työn, tuskan ja onnen takana.

”Olemme onnekkaita, että meillä on ydinyleisö, joka on pelannut aina Early Access -vaiheen alusta asti, emmekä todellakaan halua pettää näitä intohimoisia pelaajia. Pelaajat ovat viime aikoina kertoneet pitkistä jonotusajoista ja etenkin hiljaisempien palvelimien vähäisistä pelimääristä. Olemme päättäneet tehdä teoksesta helpommin lähestyttävän ja halvemman, jotta saisimme taattua aktiivisen pelaajamäärän.”

Teos ei mikromaksuista huolimatta ole siirtymässä malliin, jossa euroläjällä voisi ostaa menestystä. Lisäksi pelistä aiemmin maksaneet saavat hyvityksen pelisisällöllä.

”Jos olet ostanut Darwin Projectin, saat Founder's Pack -setin tiistaina 24. huhtikuuta. Se sisältää kaksi legendaarista settiä, kolme legendaarista kirvestä, kolme legendaarista jousipyssyä, täyden haalarikokoelman sekä viisi fanilahjaa.”

Darwin Project on ladattavissa ilmaiseksi Steamista.

V2.fi | Markus Mesiä
< Kotimainen Housemarq... Toukokuun Games With... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova