Tuorein sisältö

Fall Guys -kehittäjät joutui pyytämään faneilta anteeksi ja lupaamaan rahojen palautuksen kauppapaikan bugin aiheutettua tahattomia ostoksia

17.07.2022 klo 14.00 | Luettu: 1927 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKesällä ilmaiseksi muuttuneen ja samalla entistäkin suurempaan suosioon ponnahtaneen esteratailupeli Fall Guysin tehnyt pelinkehittäjä Mediatonic joutui viikonloppuna pyytämään pelaajilta anteeksi bugia, joka ainakin osalla pelaajista aiheutti pelin kaupassa tahattomia ostoksia.

Pelin pelaajat olivat jo aiemmin tällä viikolla alkaneet jakamaan kokemuksia sosiaalisessa mediassa tapauksista, jossa pelin kaupassa pelkästään tuotteiden esikatselu sai pelin ostamaan automaattisesti katsellun esineen ilman erillistä vahvistusta. Esimerkiksi Reddit-käyttäjä DerpyDog24 jakoi videon missä hänellä käy juurikin näin.Asiaa ei myöskään auttanut se, että toisen Reddit-käyttäjän mukaan pelinkehittäjä Mediatonicin tekninen tuki ei uskonut pelaajaa tämän ottaessa bugista yhteyttä ja pyytäessään rahojen palautusta, vaan äärimmäisen huonon asiakaspalvelun tyyliin käytännössä syytti Chunkypeat-nimistä käyttäjää valehtelemisesta.Lopulta kuitenkin pelinkehittäjä ilmeisesti kuitenkin heräsi bugin olemassa oloon ja Mediatonic julkaisi Twitterissä viestin, jossa pahoittelee tapahtuneita vahinko-ostoksia ja lupaa antaa rahat kaikille, jotka pyytävät niitä kesäkuun 21. päivän jälkeen tehtyihin ostoksiin. Tämän lisäksi Mediatonic lupaa parantaa kaupan suunnittelua sekä antaa pelaajille ilmaiseksi Grandis-pelihahmon.Lähde: PC Gamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Ghost of Tsushima tä... Iso-Britannia ei aio... >

Keskustelut (3 viestiä)

dfhdash

17.07.2022 klo 21.16 5 tykkää tästä

Jännä kun tää "bugi" tuli pian pelin ilmaiseksi siirtymisen jälkeen.
lainaa
destev

17.07.2022 klo 23.54

dfhdash kirjoitti:
Jännä kun tää "bugi" tuli pian pelin ilmaiseksi siirtymisen jälkeen.

Joo. Siellä takana on ainakin Bill "Vaccinator" Gates ja NWO. Soroksen tai Epsteinin mukana oloa en ole pystynyt vahvistamaan, mutta ei ole mitään syytä olettaa etteikö he olisi. Myös THL:stä on löytynyt viitteitä.
lainaa
mhxjfhzfd

18.07.2022 klo 12.23 1 tykkää tästä

Sä käyt vieläkin destev aukomassa päätä täälä tyhmillä jutuilla. Sä olet vaan sielus myynyt poliittisesti korrekti facepeukuttaja. Sun mutsis ja faijas on varmaan yhtä perus äänestäjä kun säkin. SUOMI 95! BLACKLIVESMATTER! PRIDE! KILLPUTIN!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova