Tuorein sisältö

Poliisi nappasi PUBG-huijarit - käyttäjätietojen varastamisesta luvassa miljoonasakot

29.04.2018 klo 14.00 | Luettu: 2427 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Huijaaminen peleissä ei ole pelkästään moraalisesti kyseenalaista, sillä mokomasta typeryydestä voi joutua ongelmiin myös poliisin kanssa.

Huippusuositun PlayerUnknown's Battlegroundsin Steam-sivulla kerrotaan 15 kiinalaisesta juksuttajasta, jotka ovat pidätettynä. Poliisin mielestä lakikirjaa rikkovat temput koskevat PUBG:in huijausohjelmien kehittämistä sekä myyntiä.

”15 miestä pidätettiin huhtikuun 25. päivä epäiltynä huijausohjelmien kehittämisestä ja myymisestä. Muun muassa troijalaisia sisältänyt haitallinen koodi on joissakin tapauksissa todistetusti varastanut pelaajatietoja.”

”Pitkään vellonut huhu huijausohjelmista, jotka kaappaavat tietoa pelaajien tietokoneista, on varmistettu todeksi. Laittomien ohjelmien käyttö ei ainoastaan häiritse muiden pelikokemusta, vaan se voi johtaa myös omien tietojen leviämiseen.”

Mikäli ilkeämielinen harrastustoiminta katsotaan oikeudessa laittomaksi, poppoon rahatilanne heikentynee merkittävästi. Tällä erää syytettyjä uhkaa noin viiden miljoonan dollarin sakot.

Samalla PUBG-tekijätiimi on päivittänyt pelin käyttöehtoja sekä pyrkinyt estämään tunnettuja huijauskeinoja.

V2.fi | Markus Mesiä
< Facebook-emämoka pal... Bloodstained kostaa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova