Tuorein sisältö

Gamevice vääntää kättä Nintendo Switchin patenteista - maahantuontikielto USA:ssa vireillä

07.05.2018 klo 11.00 | Luettu: 2707 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Polygon kertoo, että mobiililaitteille peliohjaimia valmistava Gamevice on haastanut Nintendon oikeuteen patenttirikkkomuksesta.

Vuonna 2015 Gamevice julkaisi yllä näkyvät peliohjaimet ja väittää, että Nintendo oli hyvin tietoinen niiden patenteista julkistaessaan Switchin seuraavana vuonna. Viranomaiset ovat käynnistäneet tutkimukset asiassa.

Kuten Polygonkin toteaa, Nintendoa haastetaan oikeuteen jatkuvalla syötöllä, mutta yleensä on kysymys ns. patenttitrolleista, jotka ovat patentoineet jotain sen tyylistä, mitä Nintendo saattaa olla hyödyntänyt - ainakin ajatustasolla. Gamevicen tapaus on siinä mielessä painavampi, että sen laitteet olivat jo markkinoilla.

Gamevice pyytää, että Nintendo Switchin maahantuonti Yhdysvaltoihin lopetettaisiin - sekä tietenkin rahallisia korvauksia.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Raha ei tuo onnea, m... Parin viikon päästä ... >

Keskustelut (2 viestiä)

NibNob

07.05.2018 klo 12.21 1 tykkää tästä

Kieltämättä hyvin samannäköiset ohjaimet, mutta tuskin tämä Gamevicen myyntiä syö, kyse on kuitenkin mobiililaitteen vaihtoehtoisesta ohjaimesta.
lainaa
Hupiukko

07.05.2018 klo 16.20 2 tykkää tästä

NibNob kirjoitti:
Kieltämättä hyvin samannäköiset ohjaimet, mutta tuskin tämä Gamevicen myyntiä syö, kyse on kuitenkin mobiililaitteen vaihtoehtoisesta ohjaimesta.

Ei taida ihan toi logiikka kantaa tässä. Patenttirikkomus on patenttirikkomus.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova