Tuorein sisältö

Lahja sulle, lasku mulle - Microsoft tarjoaa täyden mahdollisuuden kavereiden lahjomiseen

11.05.2018 klo 20.00 | Luettu: 1806 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Microsoft on tuonut Xbox Onen ja ja Microsoft Storen käyttäjille mahdollisuuden lahjoa kavereita entistä enemmän. Vastaisuudessa molempien alustojen kaikki pelit voi niin halutessaan ostaa lahjaksi.

Muutos on jatkumoa menestyksekkäälle uudistukselle. Microsoft toi jo viime syksynä mahdollisuuden ostaa joitakin pelejä lahjaksi, mutta vastaisuudessa moinen ystävällisyys onnistuu kaikissa nimikkeissä.

Mikäli pelin haluaa ostaa lahjaksi, täytyy hankintaa tehdessä klikata Osta lahjaksi -painiketta. PC:llä painalluksen jälkeen kysytään vielä kaverin sähköpostiosoitetta, jonka syöttämällä laskun saa itselleen ja pelin kaverilleen. Xbox Onella ei meiliosoitteita kaivata, vaan homma toimii Gamertag-tunnuksilla.

Lahjaostoihin on kuitenkin laitettu muuan pienellä präntätty ehto. Alennettuja pelejä voi ostaa kahden viikon aikana lahjaksi enintään kymmenen kappaletta. Täysihintaisia pelejä saa ostaa niin kauan ja paljon kuin vain halua sekä maksuvalmiutta piisaa.

Ennakkotilausten, ilmaistuotteiden sekä virtuaalivaluutan kaltaisten käyttöön tarkoitettujen tuotteiden lahjoittaminen ei ole sallittua. Lisäksi lahjottavan kaverin täytyy olla samalta myyntialueelta kotoisin.

V2.fi | Markus Mesiä
< Kaikkien aikojen ret... Videoarvostelu: Ruin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova