Tuorein sisältö

Joko nyt trokarit kuriin? Microsoft kokeilee uutta tapaa myydä Xbox Series -konsoleita

14.05.2021 klo 20.00 | Luettu: 2053 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Kansainvälinen puolijohdepula on pienentänyt merkittävästi uutuuskonsolien kuten Xbox Series X|S ja PlayStation 5 saatavuutta eikä asiaa ole myöskään auttaneet bottiarmeijoilla varustautuneet trokarit, jotka ovat napanneet ison määrän konsoleita verkkokaupoista myydäkseen ne eteenpäin isolla katteella.

Nyt Microsoft on kuitenkin kokeilemassa Yhdysvalloissa uutta osto-ohjelmaa, joka toivottavasti auttaa konsolimyyntiä vaivaavaan trokariongelmaan. Toistaiseksi vain Xbox Insider -käyttäjille tarjolla oleva ohjelma on nimeltään Console Purchase Pilot ja se antaa Xbox-käyttäjille mahdollisuuden rekisteröidä kiinnostuksensa Xbox Series X|S -konsolin ostamista varten Xbox Insider Hub -ohjelman kautta mutta itse ostotapahtuma täytyy hoitaa Xbox One -konsolilla.



Pilottiohjelman laajentuessa vaatimus Xbox One -konsolista ja ennakkorekisteröitymisestä varmasti tekisi useampien konsolien massaostamisesta huomattavasti hankalampaa trokareille ja voisi siis jopa auttaa uutuuslaitteiden pääsemisessä oikeasti pelaajien käsiin.

Nähtäväksi kuitenkin jää aikooko Microsoft laajentaa pilottikokeilua myös Yhdysvaltojen ulkopuolelle ja se, että tuleeko ohjelma ylipäätänsä laajenemaan myös muihin kuin Xbox Insider -käyttäjiin.

Lähteet: The Verge, Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Cyberpunk-aaveloikki... ''Moraalin, siveyden... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova