Tuorein sisältö

Korealainen fani suunnitteli Overwatch-joukkion, joka muuttaisi pelitapaa - mukana myös suomihahmo

05.06.2018 klo 23.00 | Luettu: 3599 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Overwatch on poikinut lukuisia fanien tekemiä piirrustuksia ja hahmomalleja, mutta harvat ovat paneutuneet toimeen korealaisen Kirim Sonin tavoin. Onpa mukana suomalaista väriäkin.

Sonin luoma hahmokolmikko ei tyydy pelkästään luomaan uusia hahmoja, vaan ideat mullistavat koko pelin konseptin. Jokainen ehdokas perustuu vammautumiseen, mikä muuttaa pelaamista suuresti.

Esimerkiksi kolmikkoköörin ensimmäisenä esiteltävä Jälkikuva Laine on kuuroutunut lapsena, mutta onneksi äänimaiseman puuttumista voi paikata visuaalisilla elementeillä. Pelisessiot olisi määrä pelata täydessä hiljaisuudessa, mutta ruudulle ilmestyvät vihjeet antaisivat kuitenkin osviittaa tapahtumista.


Kaksi muuta hahmoa ovat sokea Synæs sekä halvaantunut Kjell Berg. Vaikka Synæsilla pelatessa ruutu olisi kokonaan musta, mukana oleva opaskoira auttaa toiminnassa. Lisäksi hahmo on äärimmäisen vahva isolle alueelle vaikuttavissa iskuissaan.

Halvaantunut Berg puolestaan liikkuu vikkelällä pyörätuolilla.

Alla olevia kuvia ja otoksia tutkailemalla saa hyvän kuvan Kirim Sonin visiosta. Lisäkuvia ja -selvityksiä on luettavissa taiteilijan kotisivuilta.

V2.fi | Markus Mesiä
< NBA 2K -pelit täyttä... Destiny 2 esittelee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova