Tuorein sisältö

Taas myllertää Suomen esports-kuvioissa: Telia osti Assembly-tapahtuman enemmistön

12.06.2018 klo 13.00 | Luettu: 3594 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Muun muassa Ilta-Sanomat uutisoi, että toinen Assembly-tapahtuman perustajista, Jussi Laakkonen on myynyt osuutensa taustayhtiöstä Telialle, josta tulee näin ollen Assembly Organizing Oy:n pääomistaja.

Pääjärjestäjänä jatkava Pekka Aakko kertoo IS:lle, että yhteistyö Telian kanssa ei tule muuttamaan tapahtumaa - Assembly on hänen mukaansa jatkossakin tietokonefestivaali, jossa digikulttuurin osa-alueet yhdistyvät.

– Tapahtuman perusluonne kuitenkin säilyy, eikä siihen ole tulossa muutoksia – toimivaa konseptia on turha rikkoa, vannoo Aakko.

Demotapahtumana alkaneen Assemblyn vanhan polven kävijät ovat toki asiasta huolissaan, sillä Telia on alkanut jo paukuttaa tapahtumaa isoin kirjaimin pelaamisen ja esportsin kautta. Nähtäväksi jää, pitävätkö Aakon lupaukset jatkossakin.

Esports-vinkkelistä Telian panostus on toki positiivinen asia.

– Teliana haluamme olla siellä, missä ihmiset ovat ja innostaa sekä vanhempaa että nuorempaa sukupolvea. Harrastusmahdollisuuksien tarjoamisen lisäksi haluamme olla osaltamme luomassa myös polkuja ruohonjuuritasolta kohti ammattilaisuutta niin esportsissa kuin pelien kehittämisessä, kertoo Niklas Segercrantz IS:lle.
V2.fi | Manu Pärssinen
< E3: Remedyn Control ... E3: Viimeisin vaan e... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

12.06.2018 klo 19.19 1 tykkää tästä

Jahas, katsotaan kuinka monta vuotta Telia tuota jaksaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova