Tuorein sisältö

Pokémon GO -vaihtokaupat saapuvat pian - Niantic paljasti monimutkaisen systeemin toiminnan

19.06.2018 klo 20.00 | Luettu: 8330 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Pokémon GO saa piakkoin jo pitkään kaivatun uutuusominaisuuden. Ensi viikon nurkilla ilmestyvä päivitys tarjoaa mahdollisuuden kerättyjen taskuhirviöiden vaihtamiseen kaverin kanssa.

Jo pelin kahden vuoden takaisesta ilmestymisestä lähtien haikailtu uudistus esiteltiin E3-messuilla. Huolta on aiheuttanut treidailun reiluus sekä tasapaino muun pelin näkökulmasta, ja nyt Niantic uskoo saaneensa asiat kuntoon. Vaihtokauppoja on siis jouduttu säätelemään.

Ennen kuin vaihto onnistuu, pelaajien täytyy olla kavereita keskenään. Ystävälistalla voi olla enintään 200 kanssakouluttajaa. Lisäksi vaihtoa varten on tallustettava toisen pelaajan lähelle, sillä etäisyys saa olla enintään 100 metriä. Jos edellä mainitut asiat on jo hoidettu, viimeinen kompastuskivi on kymmenen tason minimikokemus.

Kun kaikki muut asiat on kunnossa, treidaamiseen vaaditaan vielä poistoon lähtevien otusten ohella Stardust-valuuttaa. Vaadittu resurssimäärä riippuu vaihtokauppaa käyvien kouluttajien välisestä kaverisuhteesta. Siinä missä lähes tuikituntemattomien välinen legendahirviöiden vaihto saattaa vaatia jopa miljoona Stardust-yksikköä, sydänystävien väliseksi maksuksi piisaa 40 000 kipaletta tähtipölyä.

Aloittelevan kouluttajan Pokedex-kokoelmaa ei voi täyttää tuosta vain, sillä legendaaristen, kiiltävien sekä pelaajalle uusien hirviöiden vaihtamista on rajoitettu.

Koska kaverisuhteen syveneminen tekee treidauksesta halvempaa ja antaa muitakin etuuksia, Niantic on tehnyt ystävystymisestä pitkähkön operaation. Kaverisuhde voi nousta enintään pykällä per päivä, minkä lisäksi parhaaksi kaveriksi pääseminen vaatii useamman kuukauden morottelua.

Syvemmät ja tarkemmat lisätiedot tulevasta systeemistä voi lukaista Eurogamerin artikkelista.

V2.fi | Markus Mesiä
< Keskiaikaista kieroi... Kajaanilainen esport... >

Keskustelut (1 viestiä)

hlcjchchxj

19.06.2018 klo 20.35 7 tykkää tästä

muistan kun ashille sanottiin etta et voi tehda sita sun tata
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova