Tuorein sisältö

Muistatteko Intellivisionin? Uusi konsoli tulossa!

05.07.2018 klo 11.00 | Luettu: 3588 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Mattel -lelufirman pelikonsoli Intellivision rantautui Suomeenkin 80-luvun alussa, joten joillakuilla V2.fi:n lukijoilla saattaa olla siitä muistoja. Huolimatta laitteen kohtuullisesta menestyksestä maailmanlaajuisesti on silti yllättävää, että sitä ollaan tuomassa takaisin markkinoille - ja aivan uusien pelien kera.

Toinen yllätys on mies, joka on projektin takana: pelimuusikkona paremmin tunnettu Tommy Tallarico, Intellivision Entertainmentin pääjohtaja. Tallaricon mukaan laitteen suunnitteluideologian lähtökohtana on käytetty Nintendon Wiitä - eli pelien pitää olla helposti lähestyttäviä ja monenikäisten pelattavissa.

Mukana on siis todennäköisesti uusia versioita InTV-klassikoista kuten Shark!Shark!, Pitfall!, Night Stalker ja Snafu. Väkivaltaisia pelejä sillä ei tulla näkemään, eikä 3D:tä. Alkuperäistä ohjaita tullaan myös jäljittelemään - toki hiottuna versiona, kertoo IGN.

Laitetta ja noin kymmentä peliä kehitetään parasta aikaa, lisätietoa luvataan 1.lokakuuta. Joukkorahoitusta tai ennakkotilauksia laitteesta ei aiota järjestää ja sen hinta tulee olemaan alle 200 dollaria. Yläkuvassa alkuperäinen, vuoden 1979 Intellivision.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Darwinin projektista... Autofutiksen raketti... >

Keskustelut (1 viestiä)

cyllion

Rekisteröitynyt 21.12.2010

05.07.2018 klo 11.47 1 tykkää tästä

Oijoi, tällä pelattiin skidinä BurgerTimeä ja paljon
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova