Tuorein sisältö

Splatoon 2 -huijareista valittaneelle pelaajalle porttikielto huijaamisesta

15.07.2018 klo 11.00 | Luettu: 2455 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Switchin väriläiskäräiskintä Splatoon 2:n verkkopelejä kiusaavista huijareista valittanut käyttäjä on saanut porttikiellon teoksen nettimatseihin.

Reddit-käyttäjä PleaseAddAntiCheat kertoo olevansa vastuussa teoksen Rank X -tuloslistojen valtaamisesta, minkä jälkeen taulukon kärkisijat muodostavat samaisen nimen.


Nintendo ei peliä vaivaavaan huijariongelmaan pureutumisesta erityisemmin välittänyt, vaan listaykköselle mätkäistiin välittömästi kengänkuva ahteriin ja porttikielto verkkopuolelle. Perusteena on viestin mukaan huijaaminen tai hakkerointi.

Huijarit ja juksuttajat ovat ykkös-Splatoonin tavoin turhan tuttu näky verkkopalvelimilla, kuten vaikkapa alla olevasta twiitistä voidaan huomata.


Uuden Switchin ostamista varten säästävä PleaseAddAntiCheat päätti viestinsä toteamalla, ettei ole varsinaisesti pahoillaan konsolinsa verkko-ominaisuuksien päättymisestä. Tarkoitusperä oli nimittäin hyvä.

"Tarkoitukseni oli saada Nintendon huomio kiinnittymään ongelmaan, joka saastuttaa koko pelin. Viestini on, että tehkää pelaajien suojelusta tärkein prioriteettinne."

V2.fi | Markus Mesiä
< Battle Royale -jatko... Sega vei Shenmue-fan... >

Keskustelut (1 viestiä)

Joni

18.07.2018 klo 03.25

Nintendon nettipalvelut on ja tulee aina olemaan pelkkiä vitsejä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova