Tuorein sisältö

Battle Royale -jatko-osasta kammottava floppi: pelaajat laskettavissa yhden käden sormilla

14.07.2018 klo 17.00 | Luettu: 4086 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Battle Royale -genren tuore yrittäjä The Culling 2 on flopannut katastrofaalisesti ennen kuin taistot ehtivät alkaakaan. Xaviantin tiistaina julkaiseman teoksen pelaajamäärät ovat studion kommenttien tavoin kauniistikin muotoiltuna surullista luettavaa.

Vajaan viikon markkinoilla olleen teoksen SteamCharts-sivulta paljastuvat lukemat eivät erityisemmin vakuuta. Siinä missä pelin korkein kävijäpiikki on lähes 250 pelaajaa, viimeisen vuorokauden aikana palvelimilla on piipahtanut enimmillään vain neljä yhtäaikaista pelaajaa. Uutisen kirjoittamishetkellä teoksen molemmat soturit odottanevat peliään.

Ei erityisen vakuuttava saldo, kun matsin käynnistymiseen vaaditaan 50 pelaajaa.

Flopin ja pelaajakadon taustalla on vaikuttamassa yhtiön päätös hylätä ykkösosa vain yhdeksän kuukauden jälkeen. Jatko-osan Steam-arvostelut eivät esimerkiksi ole erityisen kannustavaa luettavaa. Vain 13 prosenttia palautteista on positiivissävytteisiä.

Toinen varsin merkittävä syy epäonnistumiselle lienee vasta käynnistynyt Fortniten vitoskausi. Kyseessä kun on paitsi huippusuosittu mutta myös ilmainen saman genren teos. The Culling 2 kustantaa verrokkina 20 euroa.

Tekijätiimi Xaviant on tunnustanut jo tappionsa. Twitterissä julkaistussa viestissä todetaan, että yhtiöllä on "tarve tutkia sieluaan ja käydä todella vaikeita keskusteluita studion tulevaisuudesta".
V2.fi | Markus Mesiä
< Treyarch paljasti Bl... Splatoon 2 -huijarei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova