Tuorein sisältö

Tältä näyttää Hyper Scape - Ubisoftin uusi ilmainen battle royale - peli

02.07.2020 klo 23.00 | Luettu: 6487 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUbisoft julkisti tänään ennakkoon huhutun uuden ilmaisen 100-hengen battle roayle -pelinsä nimeltään Hyper Scape. Peli tulee ilmestymään Xbox One-, PlayStation 4- ja PC-alustoille mutta PC-pelaajilla on jo nyt mahdollisuus päästä kokeilemaan peliä, sillä Ubisoftilla on käynnissä rajatun ajan kestävä testausvaihe. Mukaan testiin olisi mahdollista päästä - mikäli ei asu esimerkiksi Suomessa - linkittämällä Uplay-tilinsä Twitchiin ja seuraamalla testaukseen osallistuvia virallisia Twitch-kumppaneita.

Pelin kehityksestä vastaa Ubisoft Montreal yhteistyössä Twitchin kanssa ja peli lupaa ainakin muutamia uusia ideoita battle royale -genreen. Näitä ovat muun muassa pelin painotus vertikaalisuuteen, pelikartalta löytyvä uusia ominaisuuksia pelaajalle antavat hackit sekä uusi tapa voittaa peli.

Pelaaja tai tämän joukkue voi kyllä voittaa pelin perinteiseen battle roayle -tyyliin eliminoimalla muut pelaajat mutta peli on mahdollista myös voittaa pitämällä hallussaan kartan loppuvaiheessa ilmestyvää kruunua 45 sekuntia.

Näiden uutuuksien lisäksi pelissä on myös satunnaisesti pelikarttaa muuttava decay-mekaniikka sekä kuolleille pelihahmoille jonkinlaisen vaikutusmahdollisuuden antava echo-mekaniikka, mutta näiden toiminnasta ei vielä Ubisoft antanut yksityiskohtaisempia tietoja eivätkä ne esiinny ensimmäisessä pelitrailerissakaan.

Hyper Scape lupaa myös ennennäkemätöntä Twitch-integraatiota, jonka pitäisi antaa katsojille aivan uudenlaisia tapoja vaikuttaa suoraan peliin ja striimaajille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa katsojien kanssa.


V2.fi | Mikko Seppänen
< SoulCalibur VI ja Fa... Entinen esports-pela... >

Keskustelut (5 viestiä)

teuvohakkarainen

03.07.2020 klo 08.14

Valorant kopio.
lainaa
dhaofh

03.07.2020 klo 17.10

vulling kopio
lainaa
ammattinacopypaste

03.07.2020 klo 23.33 1 tykkää tästä

Toimittajalle tiedoksi ettei Suomi ole listattuna pelin testausvaiheessa mukana oleviin alueisiin. Eli otsikon "näin voit päästä pelaamaan sitä" ohjeisiin tulisi lisätä VPN tms. vaihtoehto kiertää tuo testausvaiheen esto.
lainaa
suvakkisankarit

05.07.2020 klo 03.11 1 tykkää tästä

Joskus nää kopioi vaan arvostelunkin jostain ja suomentaa vaan tuntuu vähän siltä eikä jakseta peliäkään aina testata tutoriaalia enempää tuntuu siltä ku kirjotetaan jo novellia pelistä.

Oli sitten kopio mistä tahansa niin kunnon epilepsia -peli, että saadaan jonnet kuolaamaan. Fun small fact: Joskus tehtiin jonkinsortin markkinointitutkimus missä todettiin, että esimerkiksi elokuvan/pelin kiinnostuksen tai jonkinsortin tyydytystä lisäävän jos kannessa/mainoksessa käytetään värejä sininen ja oranssi ja olivat vahvasti läsnä.

Rocket leaguenkin päävärit ovat sininen ja oranssi DUN dun duuuun :D
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

05.07.2020 klo 09.37 1 tykkää tästä

suvakkisankarit kirjoitti:
Joskus nää kopioi vaan arvostelunkin jostain ja suomentaa vaan tuntuu vähän siltä eikä jakseta peliäkään aina testata tutoriaalia enempää tuntuu siltä ku kirjotetaan jo novellia pelistä.


Joskus nää kommentoijat vaan tiputtelee omia mutujaan tänne tuntuu siltä mutta ei se faktaksi muutu kirjoittamalla tuntuu siltä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova