Tuorein sisältö

Kamakorneri #010 - Resident Evil 4:n moottorisahaohjain

07.08.2018 klo 09.00 | Luettu: 2701 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Kamakorneri-sarjan toinen tuotantokausi alkaa komealla päristyksellä! Tällä kertaa ruudussa ovat Jukka O. Kauppinen ja Tuska, joka on tuonut ihailtavaksi astetta päräyttävämpää peliteknologiaa. Nimittäin PlayStation 2 -peliohjaimen. Mutta tämä on peliohjainten mittakaavassa jotain vähän erilaista. Se on nimittäin Resident Evil 4 Collectors Edition -pelin moottorisahaohjain!

Ja sepä se vasta jotain onkin. Aivan omiaan zombiehommiin, samoin kuin moneen muuhunkin pelaamiseen. RÄN RÄN RÄNNNN!Lisää Kamakornerin jaksoja

Kaikille meille kertyy elämän aikana nurkkiin jos jonkinlaista kamaa. Ulkopuolisen silmin tavanomaiselta vaikuttavalla tavaralla voi kuitenkin olla oma tarinansa ja merkityksensä. Pienikin rompe voi liittyä moneen asiaan ja tuoda pintaan monenlaisia muistoja, vaikka se olisikin päällepäin vain tavanomainen pelin mainoskrääsä. Kamakornerissa käymme läpi näitä nurkista löytyneitä esineitä, niiden tarkoitusta ja merkitystä, ja katsomme minne tarinoinnin virta meidät johdattaa.

Moni esitellyistä esineistä on kanavamme toimittajien tai ystävien lehdistölahjoina saamaa krääsää, matkamuistoja, "tämä on pakko saada" -tyyppisiä ostoksia festareilla tai ostamiemme pelien mukana tulleita vekottimia. Kamoille ei ole määritelty etukäteen mitään rajoja, kunhan se vain on mahdollista tuoda studioomme, ellei sitten studio mene kamojen luo. Ohjelman tiimi koostuu Checkpoint TV:n, Skrollin, Pelaajan, V2.fi:n ja muiden julkaisujemme tutuista kasvoista, näiden ystävistä ja satunnaisista vieraista.

Checkpoint TV esittää: Kamakorneri

(C) 2018 Mediapalvelut
Yhteistyössä: https://www.v2.fi/

Toimittaja: Jukka O. Kauppinen, Tuska
Editointi: Nanne Kukkura
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku
http://www.checkpoint-tv.fi/
Saa kanavan tilatakinV2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Futismanagerille läh... Minecraft-leffan pal... >

Keskustelut (2 viestiä)

asdassdaads

07.08.2018 klo 09.11

Video ei toimi.
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

07.08.2018 klo 11.40

asdassdaads kirjoitti:
Video ei toimi.


Korjattu.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova