Tuorein sisältö

Kamakorneri 017 - Monster Hunter saalistaa upeita figuureja Japanista

31.05.2019 klo 09.00 | Luettu: 1529 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Kamakornetin 17. jaksossa JOK ja Tuska sukeltavat umpijapanilaisen Monster Hunter -hittisarjan uumeniin, sillä mitäs muutakaan se Tuskan veitikka olisi Japanista tuliaisina tuonut kuin Monster Hunter -figuja...


Suora linkki: https://www.youtube.com/watch?v=ua8bw9BFpaASaa kanavan tilatakin, se olisi kovin ystävällistä
Lisää Kamakornerin jaksoja

Kaikille meille kertyy elämän aikana nurkkiin jos jonkinlaista kamaa. Ulkopuolisen silmin tavanomaiselta vaikuttavalla tavaralla voi kuitenkin olla oma tarinansa ja merkityksensä. Pienikin rompe voi liittyä moneen asiaan ja tuoda pintaan monenlaisia muistoja, vaikka se olisikin päällepäin vain tavanomainen pelin mainoskrääsä. Kamakornerissa käymme läpi näitä nurkista löytyneitä esineitä, niiden tarkoitusta ja merkitystä, ja katsomme minne tarinoinnin virta meidät johdattaa.
Moni esitellyistä esineistä on kanavamme toimittajien tai ystävien lehdistölahjoina saamaa krääsää, matkamuistoja, "tämä on pakko saada" -tyyppisiä ostoksia festareilla tai ostamiemme pelien mukana tulleita vekottimia. Kamoille ei ole määritelty etukäteen mitään rajoja, kunhan se vain on mahdollista tuoda studioomme, ellei sitten studio mene kamojen luo. Ohjelman tiimi koostuu Checkpoint TV:n, Skrollin, Pelaajan, V2.fi:n ja muiden julkaisujemme tutuista kasvoista, näiden ystävistä ja satunnaisista vieraista.

Oletko muuten jo tilannut Suomen parhaan retropelilehden?
http://retrorewind.fi/tilaa

Checkpoint TV esittää: Kamakorneri
(C) 2019 Mediapalvelut
Yhteistyössä: V2.fi

Toimittaja: Jukka O. Kauppinen,Tuska
Editointi: Nanne Kukkura
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, KrakuV2.fi | Jukka O. Kauppinen
< EA julkisti E3:n tie... Microsoft panostaa P... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova