Tuorein sisältö

Warhammer-örkkien isoisä on kovin vihainen, kun Vermintide 2 laajenee

18.08.2018 klo 09.00 | Luettu: 1683 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Keväällä julkaistu vallan riemastuttava Warhammer-nettimelskeily Vermintide 2 keulii jo parin viikon päästä entistä vauhdikkaampaan laukkaan, sillä peliin julkaistaan sen ensimmäinen lisäri.

Shadows over Bogenhafen -lisuke tuo mukanaan "lisää sisältöä", mikä onkin aika jännä ja kuvaava tapa kertoa hyvän pelin laajentumisesta.
"Sankareitamme koetellaan siellä oikein kunnolla, sillä isoisukki Nurglella on heidän varalleen kaikenlaisia epämiellyttäviä koetuksia", kertoo Fatshark-studion isopomo Martin Wahlund.

Olisi lisäristä nyt jotain ihan vähän muutakin voinut kertoa, mutta tyydytään tällä kertaa sitten tähän ja kehaistaan, että se emopeli on sentään aika velmu.Kuten Juho Anttila arvostelussaan aiemmin kertoi:
"Vermintide 2 on hyvä jatko-osa. Kaikki mikä oli hyvää ekassa pelissä on edelleen hyvää tai vieläkin parempaa ja lähes kaikkea sitä mistä ensimmäisessä pelissä oli nokan koputtamista on monipuolistettu tai paranneltu. Mieltymys suoraviivaiseen toimintaan, varusteiden keräämiseen, yhdessä pelaamiseen ja brutaaliin väkivaltaan ovat kaikki vaatimuksia pelistä nauttimiselle, mutta jos nuo kaikki ovat ruksittuna, on tätä helppo suositella."

Lisuke julkaistaan PC:lle ja Xbox Onelle 28.8.

Lisätietoja: http://www.vermintide.com/
Lue arvostelu: Warhammer: Vermintide 2


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Spyro syöksee nostal... Uudet ruotsalaiset r... >

Keskustelut (1 viestiä)

PlanetDead

18.08.2018 klo 13.55 2 tykkää tästä

Jutun otsikko on harhaanjohtava koska Nurglella ja örkeillä ei ole mitään tekemistä keskenään. Nurgle on kaaosjumala ja Örkit palvovat Gorkaa ja Morkaa. Tosin Nurglen agenda on hyvin lähellä Skaven Pestilence klaanin agendaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova