Tuorein sisältö

Helsingin seudulle avataan jo kolmas Pikseli Arcade

02.10.2018 klo 16.00 | Luettu: 1175 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Pikseli Arcade avaa maanantaina 15. lokakuuta kolmannen toimipisteensä Helsingin Kalasatamaan upouuteen kauppakeskus Rediin. Aikaisemmin VR-elämyksiin on päässyt käsiksi Vantaalla Flamingossa ja Espoossa Isossa Omenassa. Uusi toimipiste on pinta-alaltaan noin 500 neliömetriä, ja pelitiloja on yhteensä 15 kappaletta. Lisäksi toimitiloista löytyy "salakapakka", jonka ikkunasta näkee meren ja koko Helsingin siluetin.

”Olemme panostaneet siihen, että asiakkaat viihtyvät tiloissamme sekä virtuaalikokemusten aikana että niiden jälkeen. Pelivalikoimamme on laajentunut, ja uusina peleinämme on nyt ainoana Suomessa Apollo 13 -avaruusmatka ja Titanic. Tarjonnassamme ei kuitenkaan ole kyse vain pelaamisesta, vaan virtuaalikokemuksista laajemmin. Pelien lisäksi meiltä löytyy myös sellaisia kokemuksia, joissa voi esimerkiksi katsella maisemia tai kiipeillä Mount Everestillä”, muistuttaa Pikseli Arcaden operatiivinen johtaja Mirka Löfman.

Pikseli Arcade suunnittelee laajentuvansa ensi vuonna entisestään sekä Suomessa että Pohjoismaissa ja nousevansa Pohjoismaiden johtavaksi virtuaalitodellisuuelämysketjuksi vuonna 2020.

V2.fi kävi paikan päällä, kun ensimmäinen Pikseli Arcade avattiin alkuvuodesta 2017.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Ping! Nettiin ilmest... Loppuviikolla Kajaan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


171


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova