Tuorein sisältö

Fanit herättivät virtuaalimaailma PlayStation Homen henkiin kuusi vuotta sen sulkeutumisen jälkeen

25.11.2021 klo 20.30 | Luettu: 517 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony sulki PlayStation 3 -konsolilla pyörineen virtuaalimaailma PlayStation Homen jo vuonna 2015 mutta Destination Home -nimellä kulkeva omistautunut ryhmä faneja on vihdoinkin onnistunut yhteistyössä PlayStation Online Network Emulated (PSONE) -faniryhmän kanssa herättämään henkiin sovelluksen nettiominaisuudet.

Destination Home oli saanut virtuaalimaailman toimimaan jo offline-tilassa modatuilla PS3-konsoleilla ja emulaattoreilla mutta nyt käyttäjiltä saadun PlayStation Home datan avulla faniryhmä lupaa tuoda julkiset ja yksityiset aulatilat käytettäviksi vuoden loppuun mennessä.

Koska kyseessä on kuitenkin puhdas faniprojekti, tuleva Home-kokemus ei ole lähellekään yhtä laaja kuin alkuperäinen Sonyn virtuaalimaailma mutta Destination Homen mukaan toistaiseksi ainakin sovelluksen Hub-ympäristö, keilarata ja Playground-alueet ovat käytettävissä, jonka lisäksi käyttäjät voivat muokata omia asuntojaan.

Pitääkseen projektin täysin epäkaupallisena ja siten mahdollisesti välttäen Sonyn valvovan silmän, Destination Home ei ota lainkaan vastaan lahjoituksia vaan tekee arvokasta arkistotyötään täysin ilmaiseksi ja vapaaehtoisvoimin. Myös projektissa auttanut PSONE-ryhmä toimii samalla periaatteella ja Sonyn verkkopelien ominaisuuksien palauttamiseen keskittynyt porukka onkin jo onnistunut tuomaan takaisin PS3-julkaisupeli Motorstromin verkkomoninpelin.Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kiinan hallitus kiel... Epic Games Store tar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova