Tuorein sisältö

Aaveet ja kaksintaistelijat valtaavat Tylypahkan käytävät kurpitsajuhlan alla

08.10.2018 klo 20.00 | Luettu: 2144 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Lähestyvä Halloween näkyy myös velhomaailmassa. Tylypahkaan sijoittuva Harry Potter: Hogwarts Mystery on aloittanut kurpitsajuhlaan satsaamisen jo tänään, kertoo Polygon.

Tästä päivästä lähtien linnan käytävillä liihottavat neljän tuvan kummitukset aina Verisestä paronista Melkein päättömään Nickiin. Lisäksi koulutaipaleellaan pidemmälle ehtineet pääsevät mittelemään mörköjä vastaan sekä tutkimaan Kielletyn metsän salaisuuksia.

Perjantaina teokseen lisätään puolestaan nippu uusia tehtäviä, jotka päästävät harjoittelemaan puolustustaikojen loihtimista. Kilpiloitsujen taitajat saavat tehtävien avulla avattua erityisen Kaksinkamppailu-tapahtuman.

Free-to-play-malliin luottava Harry Potter: Hogwarts Mystery on saatavissa ilmaiseksi Android- ja iOS-alustoille.


V2.fi | Markus Mesiä
< Commodore 64 -kulttu... Yön kevyt peliaihein... >

Keskustelut (1 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

09.10.2018 klo 07.53 3 tykkää tästä

Hogwarts Mystery on laatuluokkansa mobiilipeliksi todella heikko esitys. Pelaaminen on aivotonta naputtelua, rahoitus mallia mikromaksuhelvetti (tosin bonusta mainosten puutteesta), minipelit tympeitä ja tarina kliseinen ja keskinkertainen.

Tarina ja pelimekaniikat sotivat jatkuvasti keskenään ja aiheuttavat epäloogisuuksia. Tarinaan kuuluvat dialogit ovat ennalta-arvattavia ja tylsiä, tarinan ulkopuoliset keskustelut (siis minipelien sun muiden generoimat) dadaistista potaskaa. Ylinäytelty hahmoanimaatio on paikoin karmaisevaa katsottavaa, tosin se saattaa naurattaa ensimmäisellä kerralla.

Peli toistaa itseään hirvittävästi ja grindaaminen on päivän sana. Tässä kohtaa ollaan luonnollisesti käsi ojossa ja toivotaan, että pelaaja mieluummin pulittaa kuin odottelee.

Ainoa positiivinen asia on Harry Potter -lisenssi. Jos peli vielä tekisi edes sen kunnolla.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova