Tuorein sisältö

Laine vastaan Barkov, Winnipeg vastaan Florida - näin kävi NHL 19 -pelissä

01.11.2018 klo 11.06 | Luettu: 2301 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Winnipeg Jets ja Florida Panthers kohtaavat Helsingin ensimmäisessä NHL Global Series -pelissä tänä iltana, mutta Patrik Laine ja Aleksander Barkov ovat jo ehtineet kohdata toisensa Hartwall-areenan jäällä. Jäälle oli nimittäin heijastettu NHL 19 -peli, jossa kaksikko otti mittaa toisistaan, joukkuetovereinaan Jare & VilleGalle sekä tuttuja tubettajia.

Virtuaalijäällä alussa haparoinut Jets paransi loppua kohden ja otti lopulta voiton maalein 7-6, kiitos 46 sekuntia ennen loppua syntyneen voittomaalin. Laineella ja Barkovilla oli eriäviä mielipiteitä tuloksen oikeudenmukaisuudesta.

”Mielestäni olisimme ansainneet voiton. Vastustaja teki aika rumia maaleja, me tehtiin paljon hienompia. Toisaalta voidaan antaa Winnipegin voittaa tämä peli, niin me voitetaan sitten tosipelit”, Barkov analysoi virtuaalikohtaamista hienoinen virne huulillaan.

Laine ei selityksiä niellyt.

”Selkeästi parempi joukkue voitti”, sanoi Laine, joka tosin ei ollut täysin tyytyväinen omaan suoritukseensa.

”Sain kiikaritehot ja teholukeman -2, joten toivottavasti oma meno ei jatku samanlaisena illan pelissä. Toisaalta jos joukkue voittaa, niin otan tuollaisetkin tilastot.”NHL Global Series Helsinki -erikoisversiot Patrik Laineen ja Aleksander Barkovin Hockey Ultimate Team -korteista ovat mukana NHL 19 -pelissä aikavälillä 31.10.–5.11.2018.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Kauhistuttava Kuraat... Suomen elektronisen ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova