Tuorein sisältö

Ensin paavi teki sen, nyt Muumit haastavat Pokemonit

08.11.2018 klo 10.57 | Luettu: 6453 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Vatikaani kertoi jokin aika sitten julkaisseensa Pokemon GO -tyylisen mobiilipelin, jossa "metsästetään" pyhimyksiä. Suomessa rynnätään samoille markkinoille meikäläisten likipyhillä olennoilla, eli Muumeilla!

Moomin Move on väkivallaton sijaintipohjainen lisätyn todellisuuden peli, joka on jo noussut suosituimpien pelien listoille, vaikka sitä ei ole vielä edes virallisesti julkistettu. Uusimman version myötä laajennetaan uusille markkinoille.

"Uusi Moomin Moven versio 2.5 (Android, iOS) on suurin päivityksemme tähän mennessä, joten olemme erittäin iloisia siitä, että se on myös esillä Huawei AppGallery -kauppapaikassa", kommentoi Triberedin toimitusjohtaja Jani Järvinen. "Halusimme ennen kaikkea tehdä erinomaisen pelin, jonka parissa pelaajat viihtyvät pitkään, eikä pelkästään uutta Muumi-peliä. Tavoitteenamme on olla sijaintipohjaisten pelien ykkönen Aasiassa ja Euroopassa."

Uudessa versiossa on mm. Näkymätön lapsi Ninni ja nappeja keräävä Hosuli lisätty peliin mukaan noin 20 muun suositun Muumi-hahmon seuraksi.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Metroid sekä kaksi m... Lauantaina syvennytä... >

Keskustelut (3 viestiä)

Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

08.11.2018 klo 13.30 1 tykkää tästä

Nappasin juuri villin muumipeikon perseen.
lainaa
sgsifjsghs

08.11.2018 klo 17.52 1 tykkää tästä

pokemon oli optimein teema talle genrelle. mut ehka 5vuotiaat ja kiinalaiset innostuu tastakin. onhan jokikisella mmolla myos ongelmapelaajansa oli se peli ihan miten vaan rikki. toki hyva et suomessakin jotain tehdaan
lainaa
JeesusKristus

08.11.2018 klo 20.52

Miksi kaikki on niin itseään toistavaa, geneeristä paskaa tänäpäivänä? PUBG ja kaikki sen kloonit, Clash of Clans ja sen kloonit, Candy Crushit yms. muut ja nyt tämä.

Harmaata massaa missä ei ole yhtään mitään mielenkiintoista tai uutta. Ilmeisesti viestii tavallaan itse enemmistöstä ihmisiä, tylsiä konformisteja ilman omaperäisyyttä.
Firmat ulostaa mitä vaan onnistuu ja kärpäset (ihmiset) ahmii.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova