Tuorein sisältö

Vatikaanilta oma Pokémon GO - rukoilu on tehokkaampaa oikealla rahalla

24.10.2018 klo 23.00 | Luettu: 3761 kertaa | Teksti: Markus MesiäSupersuositun Pokémon GO -formaatin soveltaminen muihin sarjoihin ja maailmoihin ei ole täysin tuntematon käsite, mutta nyt neronleimauksen hengen uskotaan tuovan modernia otetta myös uskontoon, uutisoi Eurogamer.

Vatikaanin kanssa yhteistyössä toteutettu JC GO päästää mobiilipelaajat keräämään pyhimyksiä pitkin maailmaa. Raamatusta sekä muista kertomuksista tutut hurskaat notkuvat ympäristössä odottamassa etsijöitään.

Vaikka väkivaltaista videopelitaistelua saati Poké-palloon kidnappaamista ei taideta kymmenessä käskyssä suoranaisesti kieltääkään, pelissä on päädytty joka tapauksessa ottamaan toinen suunta. Katolisen kirkon uskonveljet ja -sisaret liittyvät pelaajan evankelistatiimiin vastaamalla näiden kysymyksiin oikein.

Esineet sen sijaan ovat Pokémon GO -formaatista tuttuja. Hyödykkeiden avulla voi syödä, juoda ja rukoilla kyvyilleen lisäpontta.

Tekijät eivät ole kääntäneet ensimmäistäkään poskea mikromaksujen alttarilla. Mikäli taskunpohjalle on jäänyt messuista huolimatta kolehtiin kuuluvia kolikkoja, voi nämä lahjoittaa pelin sisäisillä hankinnoilla. Pyhän Hengen rahoittaminen vie roposet suoraan hyväntekeväisyyteen.

Teos on saatavissa iOS:lle ja Androidille.

V2.fi | Markus Mesiä
< Kotimainen hittisarj... Battlefield V:n batt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova