Tuorein sisältö

Red Dead Onlinessa on myös Battle Royale -pelitila - kuka jää viimeiseksi, kun revolverien savu hälvenee?

27.11.2018 klo 13.14 | Luettu: 4169 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Jatketaan saman tien Red Dead Online -uutisilla. Eurogamer kertoo, että juuri ennen RDO:n betatestin käynnistymistä sen sisällöstä on vuotanut yksityiskohtia julkisuuteen.

Make it Count 32 pelaajan RDO-pelitila, jossa pyritään jäämään viimeisenä eloon. Aseita on rajoitetusti ja elintila kutistuu koko ajan - kyseessä on siis Battle Royalea villin lännen maisemissa. Pelaajamäärä saattaa vielä kasvaa, kyseessähän on yhä betatesti.

SPOILERS
.
.
.
.
.
.
Illogicalmods on löytänyt pelitilan sisuksista myös useita pieniä yksinpelityylisiä työtehtäviä. Niiden pääosassa on uusi hahmo nimeltä Horley ja niissä vieraillaan ensimmäisen pelin maisemissa kuten Tumbleweedissa ja Armadillossa.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Jiihaa! Red Dead Onl... Kansainvälistä pelin... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

Joni

27.11.2018 klo 13.56 3 tykkää tästä

No hyi vittu
lainaa
Ei-Joni

27.11.2018 klo 14.48 2 tykkää tästä

Joni kirjoitti:
No hyi vittu


"Joni 9v" :)
lainaa
ehwofjsofjsjdj

27.11.2018 klo 17.36 2 tykkää tästä

miks pelialue aina pienenee. se pilaa taman varsinkin villin lannen teemassa. tahanhan sopii loistavasti se et 32 pahamaineista rosvoa haluaa kylmata toisensa ja lopussa enaa pari yrittaa loytaa toisensa niin etta itsella on etulyontiasema. ei mitaan jonnehippaa vaan kunnon jaljitysta jossa jalanjaljet baarimikot ja ruumiit ovat ehdottomia jaljittamiseksi
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova