Tuorein sisältö

V2.fi laiteuutiset (3/2019): Napit korviin

19.01.2019 klo 21.00 | Luettu: 1832 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tällä viikolla V2.fi:n postilaatikkoon on tipahdellut seuraavanlaisia laitejulkistuksista kertovia tiedotteita:


Master & Dynamic kertoo yhteistyöstä luksusmuotimerkki Loius Vuittonin kanssa. YVL-logolla ja tutulla kuvioinnilla varustetut langattomat Louis Vuitton Horizon -nappikuulokkeet on tehty viimeisen päälle laadukkaista materiaaleista, mutta niiden hintalapusta tiedote ei kerro tarkemmin. Googlailemalla se kuitenkin vahvistui 700 dollariksi. Eiköhän näitä kohta julkkisten korvissa vilahtele.


Samanlaista tuotetta, mutta 'hieman' eri hintaluokassa esittelee Skullcandy, joka jatkaa teini-imagon karistamista. Firman langattomat Push-nappikuulokkeet ovat nyt myynnissä 130 euron hintaan. Mukana tulee myös 'intelligent charging case' nappien säilyttämiseen/lataamiseen sekä lupaus siitä, että mikäli kuuloke tai latausrasia katoaa tai varastetaan, uuden saa hankittua alennettuun hintaan.


BenQ on esitellyt maailman ensimmäisen 4K HDR-PRO DLP-kotiteatteriprojektorin, jossa on DCI-P3-väriavaruus. CinePrime W2700 DLP-projektorin pitäisi tiedotteen mukaan kelvata myös tarkkasilmäisimmille elokuvaharrastajille. Hintaa tykillä on kohtuulliset 1899 euroa ja se saapuu kauppoihin ensi kuun lopussa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Power Rangersit mätk... Pokémon-luojien taso... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova