Tuorein sisältö

Final Fantasy XIV:hin sekoitetaan myös FFXV-meininkiä

04.02.2019 klo 21.00 | Luettu: 2579 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Viime viikonlopun Final Fantasy XIV Fan Festivaleilta Pariisista saatiin monia uusia, trailereita, joita voi käydä katsomassa täältä. FFXIV:n uusin inkarnaatio - 5.0 eli Shadowbringers julkaistaan siis 2. päivä heinäkuuta.

V2.fi oli myös paikan päällä todistamassa massiivista fanitustouhua ja siitä tullaan julkaisemaan kuvaa, videota ja tekstiä lähiviikkojen aikana.

Isoja julkistuksia oli yksi 5.0:n uusista ammateista, eli tank-rooliin tuleva gunbreaker. Lisäksi paljastettiin uusi rotu Viera sekä se, että NieR-pelien tekijät tuovat peliin mukaan hyvin nierimäisen YoRHa: Dark Apocalypse -alliance raidin. Uusista alueista julkistetiin Il Mheg ja Rak'tika Greatwood. Uusi Beast-tribe on keijukaiset eli pixiet ja uusi Primal niiden regent nimeltään Titania.

Toisen festivaalipäivän suurin julkistus oli FFXIV x FFXV -kollaboraatio, eli Noctis Lucis Caelum suuntaa road tripille Hydaelyniin. Trailerin lopussa nähdään myös pelin ensimmäinen neljä hahmoa kuljettava mount. FFXV:stä tietävät voinevat arvata, mikä se on. FFXIV x FFXV saapuu vielä ennen Shadowbringersiä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Teknoartisti vaihtoi... The Walking Deadin p... >

Keskustelut (2 viestiä)

ei_näin

05.02.2019 klo 01.54 1 tykkää tästä

Voi kuinka voikaan mennä vikaan artikkelissa... aloitetaan itse otsikosta, Shadowbringers on expansion joka julkaistaan heinäkuussa mutta FFXV crossover EVENT tulee näillä näkymin huhtikuussa joten Shadowbringers ei sekoita mitään FFXV:tä mihinkään. Toisekseen, Noctis suuntaa road tripille Eorzeaan eikä Regaliaan(Regaliallaan toki joka on auton nimi). Kolmanneksi ei ole uutta että Regalia(uusi mount FFXIV:ssä) lentää koska kyllä FFXV:n pelaavat tietävät että se lentää.
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

05.02.2019 klo 10.17

Uutista korjattu. Kiitos korjauksista ja pahoittelut virheistä, ei pitäisi kirjoitella näitä uutisia 20 tunnin valvomisen ja pitkän reissun päätteeksi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova