Tuorein sisältö

Trials Risingin temppuradat eivät lopu julkaisuvalikoimaan, ehei

07.02.2019 klo 11.00 | Luettu: 1452 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


V2.fi kävi muutama viikko sitten tutustumassa Trials Risingiin Red Lynxillä Pasilassa ja Manu ja Jukka pitivät näkemästään sekä kokemastaan. Nyt Ubisoft tiedottaa, mitä peliin on tulossa julkaisun (26.2.) jälkeen.

Trials Rising Expansion Pass -kausikortin myötä pelin sisältö laajenee matkaksi halki Yhdysvaltojen sekä eteläiselle puolelle maapalloa erilaisiin kohteisiin ympäri maailmaa. Kaikkiaan kausikorttiin sisältyy yhteensä 55 uutta rataa, kaksi kokonaista pelilaajennusta ja kaksi erilaista laajennuspakettia ajajille.

Trials Rising sing Sixty Six on laajennuspaketeista ensimmäinen ja vie pelaajan legendaarisen Route 66:n tietämille Amerikan Yhdysvaltoihin. Tarjolla on monenlaista tekemistä ja lisävarustetta amerikkalaiseen makuun paikallisen kulttuurin painotukset huomioiden. Esimerkkinä mainittakoon painotus amerikkalaisen jalkapalloon.

Trials Crash and Sunburn on toinen laajennuspaketti ja se vie virtuaaliajajan eteläiselle pallonpuoliskolle. Luvassa on vauhdikasta menoa aina Perun viidakon peittämistä vuoristoista Etelännavan jäisiin maisemiin. Samalla laajennus tuo mukanaan kaksi uutta moottoripyörävaihtoehtoa ja tutkimusmatkaajan asukokonaisuuden. Stuntman Rider -paketti antaa pelaajan käyttöön aidon stunttimiehen asun ja asiaan kuuluvat temppuradat. Samurai Item -paketti taas lahjoo pelaajan aidon japanilaisen samuraitaistelijan hengellä ja varustein.

DLC-esittelyvideolla on tuttua punailveshuumoria:


V2.fi | Manu Pärssinen
< Titanfall palaa tänä... Tältä näyttää kiillo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova