Tuorein sisältö

Susi-Sonic on susi myös uudessa videossa

08.04.2008 klo 13.52 | Luettu: 4285 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Sega on julkaissut uuden teaser-videon Sonic Unleashedista. Pahaenteinen video olisi markkinoinnillisesti tehokas, elleivät kaikki jo tietäisi, että Sonic voi muuttua uutukaisessa myös Wolf Sonic -sudeksi.



Lähde: Kotaku

V2.fi | Matti Lintula
< Uusi Carmageddon kuo... Resistance 2 -video ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

08.04.2008 klo 15.02

Segalla ideat lopussa.
lainaa
Tapza

08.04.2008 klo 16.09

Pelasin juuri Sonic the Hedgehog kakkosta ja melkein teki mieli itkeä. Vaikea uskoa, että joskus niinkin hyviä tasohyppelyitä tehnyt tiimi työstää nykyään vain korkeintaan keskinkertaisia tekeleitä. Miksi Sega yrittää tehdä peleistään liian monimutkaisia? Sonicissa tuppaa nykyään olemaan aivan älyttömästi RPG:mäisiä juonikoukeroita ja ties kuinka paljon muuta turhaa sälää. Tasohyppelyissä ei sellaisia kaivata, katsokaa vaikka Super Mario Galaxya. Juoni oli olematon mutta loistava kenttäsuunnittelu ja yksinkertaisena pidetty, huippuunsa hiottu pelattavuus tekivät siitä 2000-luvun mahdollisesti parhaimman tasoloikan.

Tuo sudeksi muuttuminenkin on todella vanha/kulunut idea joka varmaan taas monimutkaistaa peliä ihan liikaa. Voisi kohta taas mennä hakkaamaan tuota Sonic kakkosta ja vaikka itkeäkin vaihteeksi.
lainaa

V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova