Tuorein sisältö

Titanfall-maailman battle royale Apex Legends porskutti jättisuosioon Fortniteakin nopeammin

08.02.2019 klo 13.00 | Luettu: 3382 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Vielä viikko sitten kukaan suuresta pelikansasta ei tiennyt, että Respawnin ja EA:n battle royale Apex Legends oli aivan julkaisun kynnyksellä. Tekijöitä arastutti tulla markkinoille, joilla on jo useita br-jättimenestyksiä - olisiko tällekin tilaa? No, kyllä oli.

Vince Zampella Respawnilta on julkaissut twiittauksen, jossa hän myöntää olevansa itsekin ällistynyt pelin suosiosta: 72 tunnissa sen taisteluihin oli loikannut jo 10 miljoonaa pelaajaa!

"Tiesimme, että olisi riski viedä pelisarja (Titanfall) tähän suuntaan, julkaista peli free-to-playna ja tehdä yllätysjulkaisu. Mutta me rakastuimme Apex Legendsiin ja halusimme, että muutkin pääsevät pelaamaan sitä", kertoi Zampella pelin kotisivuilla. 10 miljoonaa pelaajaa on iso määrä, mutta ei kerro ilmaisesta pelistä paljon, mikäli suurin osa on vain käynyt sitä vilkaisemassa. Apex Legendsillä on ollut kuitenkin jo myös miljoona samanaikaista pelaajaa. Se on tällä hetkellä myös Twitchin suosituin peli.

Esim. Overwatchilta vei aikoinaan 3 viikkoa päästä 10 miljoonan pelaajan lukemiin - ja Fortnitelta kaksi.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Nyt on asiallista: r... Yhtä viime vuoden pa... >

Keskustelut (3 viestiä)

blaldhwlfh

08.02.2019 klo 18.00

isku epic storelle onko
lainaa
floppi

08.02.2019 klo 19.24 1 tykkää tästä

aina moititaan ea ta mutta porukka kuitenki ostaa niitä.aika tekopyhää monilta.
lainaa
mestarirotu

Rekisteröitynyt 17.06.2014

08.02.2019 klo 23.31 1 tykkää tästä

floppi kirjoitti:
aina moititaan ea ta mutta porukka kuitenki ostaa niitä.aika tekopyhää monilta.


Periaatteessa samaa mieltä oon vaikka tää onkin ilmanen peli ja EA kyllä vissiin laittanu rahaa haisemaan markkinointiin kun ensimmäisen tunnin aikana julkaisusta tätä striimasi joka ikinen top striimeri twitchissä vaikka pelistä "ei tiedetty" mitään ennakkoon. Eli ei kyllä siinä mielessä tullut yllätyksenä tämä uutinen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova