Tuorein sisältö

Apex Legendsissä tapahtuu: rakastettu leffarobotti mukaan? Väärä peli teki myyntiennätyksen ja banneja jaettiin

18.02.2019 klo 16.00 | Luettu: 1789 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Apex Legendsin suosion kasvua ei voi kahlita ja siksipä uutisrintamallakin tapahtuu peliin liittyen. Kerätään tähän viikon alkuun muutama Apex Legends -uutinen maailmalta:

Polygon kertoo, että pelin julkaisun jälkeen pelistä on jouduttu bannaamaan jo yli 16 000 huijaripuijaripelaajaa. Mukana ei ole vielä pelin sisäistä väärinkäytösten raportointia, mutta sellainen on todennäköisesti tulossa. Apex Legendsin toinen päivitys saapuu tällä viikolla.

Kotaku taas uutisoi, että VR-peli nimeltä Apex Construct on saanut huomattavan loikan myyntilukemiinsa ja pelin Steam-sivulla on käyty 4000% enemmän Apex Legendsin julkaisun jälkeen. Apex Construct toki julkaistiin paljon ennen Respawnin peliä ja todennäköistä onkin, että useampi ostaja kyselee rahojaan takaisin ostettuaan väärän pelin. VR-pelin tekijät lupaavat näin toki tehdä, mutta harmittelevat Steam-käyttäjien käytöstä: väärän pelin saaneet ovat antaneet Apex Constructille murska-arvioita, vain koska se ei olekaan Apex Legends. Mitä tästä opimme? Lukekaa edes muutama rivi tekstiä, ennen kuin klikkaatte sitä Osta-painiketta! Oma vikanne.

Kolmas uutinen tulee Twitteristä, jossa Chappie-elokuvan fanit ovat hihkuneet sen perään, että elokuvan tähtirobotti saataisiin Apex Legendsiin. Muutamia esteitä on jo kaatunut: elokuvan ohjaaja Neill Blomkamp sanoo olevansa mukana ja samoin on vastannut Respawnin Vince Zampella. Hollywood-leffojen oikeudet saattavat olla toki mutkikkaita, mutta tästä saattaa vielä syntyä jotain - kummempaakin on nähty!


V2.fi | Manu Pärssinen
< Horisontti palaa kun... Fortnite-fanitapahtu... >

Keskustelut (1 viestiä)

jaahasEttaSillee

19.02.2019 klo 11.44

Apex Construct.... peräti 13 arvostelua viimeisen 30 päivän sisällä, joista 7 negatiivisia, jotka
suurin osa näytti olevan hyvästä syystä annettu.
Eli ilmainen mainostemppu...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova