Tuorein sisältö

Kamakorneri #013 - Assassin’s Creedin Altair-figusta eläketurvaa?

05.03.2019 klo 09.00 | Luettu: 1353 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Tuska ja Jukka O. Kauppinen kummastelevat tällä kertaa niin vänkää figuuria, ettei tohdi edes korkata ihasteltavaksi Assassin’s Creed (1) -pelin Altair -keräilyfiguhahmoke kun on pysytellyt turvallisesti lootassaan saapumisestaan saakka, eikä taida sieltä ihan heti ulos tullakaan. Siinä samalla se muistuttaa sen ihka ensimmäisen AC-sarjan pelin uniikista olemuksesta ja aivan uudenlaisesta näkökulmastaan toimintaseikkailujen maailmaan.Tärkeä muistutus: http://retrorewind.fi/tilaa
Saa kanavan tilatakin
Lisää Kamakornerin jaksoja

Kaikille meille kertyy elämän aikana nurkkiin jos jonkinlaista kamaa. Ulkopuolisen silmin tavanomaiselta vaikuttavalla tavaralla voi kuitenkin olla oma tarinansa ja merkityksensä. Pienikin rompe voi liittyä moneen asiaan ja tuoda pintaan monenlaisia muistoja, vaikka se olisikin päällepäin vain tavanomainen pelin mainoskrääsä. Kamakornerissa käymme läpi näitä nurkista löytyneitä esineitä, niiden tarkoitusta ja merkitystä, ja katsomme minne tarinoinnin virta meidät johdattaa.

Moni esitellyistä esineistä on kanavamme toimittajien tai ystävien lehdistölahjoina saamaa krääsää, matkamuistoja, "tämä on pakko saada" -tyyppisiä ostoksia festareilla tai ostamiemme pelien mukana tulleita vekottimia. Kamoille ei ole määritelty etukäteen mitään rajoja, kunhan se vain on mahdollista tuoda studioomme, ellei sitten studio mene kamojen luo. Ohjelman tiimi koostuu Checkpoint TV:n, Skrollin, Pelaajan, V2.fi:n ja muiden julkaisujemme tutuista kasvoista, näiden ystävistä ja satunnaisista vieraista.

Checkpoint TV esittää: Kamakorneri

(C) 2019 Mediapalvelut
Yhteistyössä: https://www.v2.fi/

Toimittaja: Jukka O. Kauppinen, Tuska
Editointi: Nanne Kukkura
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Suomen pelimuseossa ... JOKin pelivatkain #0... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova