Tuorein sisältö

Suomen suurin esports-pelitila avautuu huomenna

07.03.2019 klo 14.00 | Luettu: 1492 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Helsingin Kaisaniemen Vuorikatu 16:ssa sijaitseva Shelter Gameroom viettää avajaisiaan torstaina 7.3. ja yleisölle se avautuu seuraavana päivänä 8.3. Se on pelipisteiden määrässä mitattuna Suomen suurin esportsin pelitila. Yrityksen johdossa vaikuttavat Duudsonien taustajoukoista tutut Tuomas Konttinen ja Anssi Lehtomäki.

”Digitaalisissa kanavissa tietyn pelin tai genren sisällä olevien pelaajien välillä vallitsee suuri yhteisöllisyys, ja me jalkautamme tuon tunnesiteen myös kasvokkain tapahtuvaan sosiaaliseen kanssakäymiseen. Shelter Gameroom mahdollistaa sen, että kilpailuelementti ja sosiaalinen kontakti – eli ne kaksi asiaa, jotka tekevät pelaamisesta pelaamisen arvoista – saadaan yhdistetyiksi. Yhteiseen tilaan voi tulla kanssaelämään jaettua innostuneisuutta”, sanoo Shelter Gameroomin toimitusjohtaja Tuomas Konttinen.

Kaisaniemen Shelter Gameroomissa on tällä hetkellä pelipisteet 64 pelaajalle ja se on skaalattavissa yli 70-paikkaiseksi. Pelaajien käytössä on uusimmat laitteet ja ohjelmistot, mutta samaan verkkoon voi liittyä myös omalla kannettavalla tietokoneellaan. Pelitarjoama käsittää kaikki tämän hetken suosituimmat julkaisut, minkä lisäksi muistoja pääsee verestämään menneiden vuosikymmenten klassikoiden parissa.

Tilan innoittajina ovat toimineet esimerkiksi tyylikkäät kahvilat, lentokenttälounget ja Aasian suositut PC Bang -pelihuoneet.

”Haluamme olla gamereiden Starbucks, eli vaivattomasti skaalautuvan mallin pohjalle rakentuva konsepti, jossa asiakas voi olla varma kokemuksensa korkeasta laadusta jo ennen kuin saapuu paikalle”, Konttinen visioi.

Hinta PC-pisteestä 4 €/t, konsolisohvasta 6 €/t ja oman kannettavan tuoville 2 €/t.
Pelaajien käytössä ti-to klo 14-21, pe klo 14-24, la klo 11-24 sekä su klo 12-18.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Logitech pelistriima... Voihan piru! Alkuper... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova