Tuorein sisältö

Somevaikuttaja Ninja sai EA:lta miljoonan Apex-pelailusta?

14.03.2019 klo 11.16 | Luettu: 2043 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Engadget kertoo huhuista, joiden mukaan EA panosti aikamoisia rahasummia siihen, että Apex Legends porautuu somekansan tietoisuuteen sinä päivänä, kun se "ylläri"julkistettiin.

Toki jättifirmat käyttävät tuotteiden lanseerauksiin huikeita rahasummia, mutta Apex Legendsin tapaus oli yksi ensimmäisistä, jossa panostettiin nimenomaan pelistriimaajiin. Heidän kärkikastissaan on tietenkin Ninja, jolla on eri laskutapojen mukaan yhteenlaskettuna lähes 50 miljoonaa seuraajaa. Engadgetin mukaan miehen tilille kierähti kevyt miljoona dollaria Apexin Twitch-pelailusta. EA:n edustajan mukaan pelailulla oli aikaraja, eli jos striimaajat pelasivat Apex Legendsiä vielä puolen päivän jälkeenkin (ja niin he tekivät), se oli heidän omasta tahdostaan.

Ninjan palkkapussiin miljoona oli ihan kohtuullinen lisä, sillä miehen normaalitulot ovat keskimäärin "vain" puoli miljoonaa kuukaudessa (Twitch, Youtube, muut somet, sponsorisopimukset).

Useat striimaajat ovatkin kutsuneet 5. helmikuuta 2019 "päivänä, jolloin Apex Legendsiä ei voinut välttää, jos pelit kiinnostavat". EA siis onnistui kampanjassaan ja todennäköistä on, että muut pelifirmat seuraavat sen jalanjäljissä.V2.fi | Manu Pärssinen
< Sebastian Aho NHL:n ... GTA VI Pleikkarin yk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova