Tuorein sisältö

Kaksi uutta Battlefield-peliä tekeillä - tänä vuonna räiskitään perinteisesti konsolilla ja PC:llä mutta ensi vuonna luvassa uusi mobiilikokemus

22.04.2021 klo 20.00 | Luettu: 1843 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija EA kertoi tänään Battlefield-pelisarjan laajenevan kahdella kehitteillä olevalla pelillä.

Näistä ensimmäinen on tämän vuoden aika konsoleille ja PC:lle ilmestyvä "perinteinen" Battlefield-kokemus, josta vastuussa ovat DICE- ja Criterion-pelinkehittäjät. DICE:n pääjohtaja Oskar Gabrielson kertoo luvassa olevan rohkea uusi liike pelisarjalla, joka kuitenkin pelisarjan eeppisestä mittakaavasta ja täysimittaisesta sodankäynnistä. Peli tullaan julkistamaan virallisesti "lähiaikoina".

Battlefield-pelisarjan siirtyminen kannettavaan muotoon tapahtuu ensi vuonna, kun pelinkehittäjä Industrial Toysin työstämän kokonaan uuden ja itsenäisen Battlefield-mobiilipelin kerrotaan ilmestyvän. Kyseessä on täysin mobiilialustoille suunniteltu peli, joka kuitenkin Gabrielsonin mukaan tarjoaa täysimittaisen taitopohjaisen kokemuksen. Se mitä tämä täsmälleen tarkoittaa selviää vasta myöhemmin, kun peli siirtyy testausvaiheeseen, josta luvassa pitäisi olla lisätietoa myös myöhemmin.

Vuonna 2006 julkaistua Battlefield 2142 -peliä ja muutamia yksittäisiä lisälevyjä lukuun ottamatta Battlefield-pelisarja on pitkälti pysynyt turvallisesti 1900-luvun isoimpien sotien tai nykypäivän modernin sodankäynnin piirissä, joten on mielenkiintoista nähdä mikä Gabrielsonin lupaama rohkea liike pelisarjalle tulee olemaan.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Taas kutsuu pellon l... Cyberpunk 2077 -pela... >

Keskustelut (2 viestiä)

Wegetzu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 08.08.2008

22.04.2021 klo 20.20

Maistuisi itselleni uudelleenlämmitelty 2142 vaikkapa 2143 nimellä.

Tuli aikoinaan kokonaan missattua kyseinen teos.
lainaa
Usder

23.04.2021 klo 12.22

Wegetzu kirjoitti:
Maistuisi itselleni uudelleenlämmitelty 2142 vaikkapa 2143 nimellä.

Joo täältä ei kiitos tälle. Call of Duteja on onneksi taas voinut pelailla kun ymmärsivät jättää noi tulevaisuus/sci-fi pelleilyt pois muutama vuosi sitten. Toivon että nyt ei tarvitse alkaa Battlefieldejä välttelemään.

Battlefield 2 nykyaikaisella pelimoottorilla kelpaisi! Se tosin ei kyllä pelisarjaa uudistaisi kuten kehittäjä nyt tuntuu haluavan tehdä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova