Tuorein sisältö

Tissien piilottelu epäonnistui pahasti - viranomaiset poistivat pasianssipelin eShopista

18.03.2019 klo 20.00 | Luettu: 4212 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Switchille julkaistu kiinalaiseen Mahjong-peliin perustuva Super Real Mahjong PV on vedetty pois Nintendon eShopista. Syynä on tekijöiden laiskanpulskea suhtautuminen tissien sekä muiden perverssien ominaisuuksien sensurointiin, kertoo Siliconera.

32-bittisistä peleistä sekä hentaista vaikutettaita imenyt pervoilu suunnattiin palkinnoksi tasojen suorittamisesta. Koulutyttöasujen sekä paljaan pinnan peittely ei olisi kuitenkaan kauppapaikalle kelvannut, joten tekijät päättivät sensuroida tiensä eShopiin. Lopputulos on kuitenkin lähinnä koominen, sillä kriittiset alueet ovat yhä selvästi nähtävissä. Tämän vuoksi Japanin ikärajoista vastaava CERO on vetänyt teoksen pois myynnistä.

Mikäli huono sensuuri tai pehnopornomainen animetissien katselu kiinnostaa, pelin suoritusta voi vilkaista YouTube-videolta kohdasta 11:55 alkaen. Sisällön luonteen vuoksi videota videota ei suositella julkisella paikalla tai missään muuallakaan katsottavaksi.

Mikäli Google Translaten näkemys tiedotteesta pitää kutinsa, teos palaa eShopiin ainakin Japanissa vielä myöhemmin uudelleen.

V2.fi | Markus Mesiä
< Steam pistää arvoste... Suomen pelimuseolla ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Makere

19.03.2019 klo 13.26

Pieni korjaus, kyseessä siis Japanilainen pokeri (Mahjong Riichi), eikä pasianssi.
Näyttää myös että on alunperin Arcade-peli, joka on portattu Switchille.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova