Tuorein sisältö

''Eihän tätä todeksi usko'' - Testaajat positiivisen yllättyneitä Googlen uudesta pelipalvelusta

20.03.2019 klo 20.15 | Luettu: 2422 kertaa | Teksti: Samuli Leppälä


Google paljasti eilen Game Developers Conference -tapahtumassa yhtiön uuden pelien suoratoistopalvelun, eli Stadian. Nyt kun ajatusta uudesta pelialustasta on ennätetty makustella ympäri vuorokauden, on yhä suurempi joukko testaajia positiivisesti yllättyneitä Stadian sulavasta kyvystä pyörittää pelejä.

Esimerkiksi GameRadarin testaaja oli kerrassaan puulla päähän lyöty siitä, miten viiveettömästi Stadia pyöritteli pelejä. Yleensä kun pilven kautta tapahtuvaa pelaamista varjostaa varsin ankara viive, mutta tämä ei vaikuttanut olevan ongelma Googlen palvelun kanssa. Samaan syssyyn kuitenkin huomioitiin, että messualueen verkko ei varmastikaan ole siitä huonoimmasta päästä, mikä voi osaltaan selittää silkinsulavaa pelikokemusta

Kotaku puolestaan haastatteli Stadian pomoa Phil Harrisonia. Palvelun päämies kertoi, että saadakseen 1080p-resoluution kuvaa ja 60 fps ruudunpäivitysnopeuden tulee käyttäjällä olla noin 25 Mbps:n nopeudella hyrräävä yhteys.

Digital Foundry tarjosi YouTube -kanavallaan tarkan syynin Googlen palvelininfrastruktuurista.


V2.fi | Samuli Leppälä
< Kulttistudio vauhdit... Nintendon Nindies-tä... >

Keskustelut (2 viestiä)

Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

21.03.2019 klo 10.56 2 tykkää tästä

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Mutta jos on, tiedän kenen kelkassa olen.
lainaa
BittiVirtanen

21.03.2019 klo 12.26

On käyttäjän netti-yhteydestä ja laitteista kiinni miten hyvä kokemus suoratoistopelaaminen on. Hyvän kuuloinen palvelu paperilla, mutta sisältää paljon sudenkuoppia, mielenkiinnolla jään odottelemaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova