Tuorein sisältö

Merirosvoseikkailu Sea of Thieves saa jättimäisen vuosipäivityksen

24.03.2019 klo 17.00 | Luettu: 3067 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Merirosvoteemainen Sea of Thieves julkaistiin noin vuosi sitten ja se on matkan varrella saanut useita sisältöpäivityksiä. 1-vuotissyntymäpäivä kunniaksi Rare julkaisee 30. huhtikuuta vuosipäivityksen, joka tuo pelaajille ilmaiseksi roppakaupalla uutta tekemistä.

Anniversary Update -päivitys on jaettu kolmeen osaan: The Arena, The Hunter’s Call ja Tall Tales - Shores of Gold. Näistä ensimmäisessä päästään taistelemaan PvP-henkisesti toisten pelaajien kanssa, kun taan Tall Tales - Shores of Gold tarjoaa uuden seikkailun rosvoilun nälkäisille piraateille. Hunter’s Call puolestaan avaa muun muassa mahdollisuuden päästä kalastelemaan ja kokkailemaan ravitsevia ruokia. Kokonaisuudessaan päivityslistauksen voi katsastaa Sea of Thievesin sivustolta, jossa on listattuna myös peliä korjaavat toimenpiteet.

Sea of Thieves on saatavilla Windows 10:lle ja Xbox Onelle. Pelin voi ostaa joko kertaostoksena tai tahkota Xbox Game Passin kautta.Alla myös johtava tuottaja Joe Neaten puheenvuoron sisältävä video, jossa Neate kertoo tarkemmin ensi kuun päivityksistä.V2.fi | Miia Lyyra
< Salaperäinen Persona... Kesällä kaksi uutta ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova