Tuorein sisältö

Kehuttu Hellblade: Senua’s Sacrifice näyttää entistäkin paremmalta Xbox Series -konsoleilla

09.08.2021 klo 22.30 | Luettu: 1522 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Ninja Theoryn kehuttu Hellblade: Senua’s Sacrifice (V2.fi:n arviossa 5/5) sai tänään yllätyspäivityksen Xbox Series X|S -konsoleilla, joka lisää peliin useita visuaalisia päivityksiä sekä vaihtoehtoisia grafiikkatiloja.

Pelissä on nyt mahdollista valita sekä Xbox Series X, että Xbox Series S -konsoleilla kolme eri grafiikkatilaa: Performance, Resolution ja Enriched. Näistä Enriched-tila tarjoaa molemmilla konsoleilla ray tracing-tuen mutta rajoittaa ruudunpäivityksen 30fps-tilaan, Xbox Series X:llä tosin resoluutio pysyy yhä dynaamisena jopa 4K-tarkkuuteen asti mutta Xbox Series S -konsoli on lukittu Full HD -tilaan.Eri grafiikkatilojen lisäksi Ninja Theory kertoo nostaneensa pelin tekstuurien tarkkuutta, partikkelilaatua, pidentäneensä piirtoetäisyyttä ja parantaneensa yksityiskohtia. Uusi päivitys ei edes hidasta pelin julkistetun jatko-osan Senua’s Saga: Hellblade II kehitystä, sillä sen suhteen Ninja Theory kertoo tehneensä yhteistyötä pelin Nintendo Switch -version tehneen QLOC-studion kanssa.

Parasta päivityksessä on tietenkin se, että se on täysin ilmainen pelin omistajille ja on myös saatavilla pelin Xbox Game Pass -versiossa. Päivitys on saatavilla heti ja alta löytyvältä trailerilta näkyy millaiselta peli näyttä päivityksen jälkeen.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Odotettu 4X-strategi... Uusi Amiga alkuvuode... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova