Tuorein sisältö

Bethesda ei aio puhua Elder Scrolls VI:sta tai Starfieldista E3-messuilla

31.03.2019 klo 17.00 | Luettu: 2757 kertaa | Teksti: Samuli Leppälä


Bethesdan Todd Howard totesi yhtiön järjestämässä paneelitilaisuudessa PAX East -tapahtumassa, ettei E3-messuilla tulla kuulemaan lisää uutisia Elder Scrolls VI:sta tai Starfieldista.

Viime vuonna pelikansa kohahti, kun Bethesda vilautti E3-messuilla pätkän uudesta Elder Scrollsista. Tämän takia moni on varmasti toivonut, että lisää tietoa odotetusta pelistä saataisiin piakkoin. Näillä näkymin uusia vilahduksia ei kuitenkaan ole tarjolla.

Tästä huolimatta paneelissa väläytettiin tiedonmurusia uudesta pelimoottorista, jota Bethesda tulee hyödyntämään ensin Starfieldin ja jälkeenpäin Elder Scrollsin parissa. Tilaisuudessa paljastui esimerkiksi se, että peleihin mallinnetaan todellisen maailman objekteja hyödyntämällä fotogrammetriaa.

V2.fi | Samuli Leppälä
< Siili ja putkimies k... Valve kiusaa VR-lait... >

Keskustelut (2 viestiä)

Joni

01.04.2019 klo 10.26 1 tykkää tästä

Rip Bethesda
lainaa
fndosfjsf

01.04.2019 klo 16.23 1 tykkää tästä

nyt iski todellisuus. halo pilattiin ajat sitten. mass effect 3 oli pettymys mut nykybioware on alhaisempi kuin joku ysarin titus. ja skyrimin jatkoa odoteltiin mut 76n ja bladesin myota voi olla satavarma et se ei tule olemaan pelikelpoinen. eihan tassa ole enaa mitaan vanhoista jaljella. toivottavasti ees cyberpunk vetaa maton alta
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova