Tuorein sisältö

Kehuttu Persona-pelisarja saapuu Xbox-konsoleille sekä PC:lle, Hideo Kojima vahvisti tekevänsä Xbox-peliä ja odotetusta Starfieldistä nähtiin vihdoinkin runsaasti pelikuvaa

12.06.2022 klo 21.50 | Luettu: 1703 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Xbox & Bethesda Showcase -lähetys huipentui pitkään pelikuvasta koostuneeseen esittelyyn odotetusta Starfield-roolipelistä mutta ennen sitä nähtiin myös lyhyt tervehdys legendaariselta pelinkehittäjä Hideo Kojimalta sekä julkistus siitä, että kehuttu Persona-pelisarja saapuu Xbox-konsoleille ja PC:lle vielä tämän vuoden aikana.

Persona-pelisarja




Hideo Kojima


Lähetyksessä nähtiin vain lyhyt videoviesti Hideo Kojimalta, joka vahvisti pitkään huhutun tiedon että Metal Gear- ja Death Stranding -pelisarjoista tuttu pelinkehittäjä on tekemässä Microsoftin pilviteknologiaa hyväksikäyttävää peliä.

Starfield


Ensi vuoteen siirtyneestä ja odotetusta Bethesdan kehittämästä Starfield-roolipelistä nähtiin lähetyksen lopuksi lähes 15 minuuttia pelikuvaa, joka esitteli tulevaa laajasti tulevaa scifipeliä. Yli 1000 planeettaa tutkittavaksi lupaava peli vaikuttaa massiiviselta ja tarjoaa kaikkea mahdollista aina planeetoilla sekä avaruudessa tapahtuvasta taistelusta omien tukikohtien sekä avaruusalusten rakentamiseen ja suunnitteluun.

Starfield saapuu ensi vuonna Xbox- ja PC-alustoille sekä heti julkaisupäivänä Xbox Game Pass -palveluun.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Xbox-showssa esitelt... Seuraavana vuorossa:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova