Tuorein sisältö

For Honor -pelin tekemisestä kertova dokumenttielokuva Playing Hard saapui Netflixiin

07.04.2019 klo 14.00 | Luettu: 3096 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Jean-Simon Chartier ohjaama ja käsikirjoittama dokumenttielokuva Playing Hard (suom. For Honor: Kovaa Peliä) on saapunut katsottavaksi Netflixiin. Puolitoista tuntia kestävässä pätkässä seurataan millaista on tehdä kuvitteelliseen keskiaikaan sijoittuvaa For Honoria.

Elokuvan pääosassa ovat pelin luova johtaja Jason VandenBerghe, tuottaja Stéphane Cardin ja tiedottaja Luc Duchaine. Heidän kauttaan katsojat pääsevät käsiksi maailmaan, jossa peleillä tehdään kovan luokan bisnestä. Samalla dokumentti raottaa millaista on elää For Honorin luovana johtajana niin hyvässä kuin pahassa.

Playing Hard ei ole Ubisoftin virallista markkinointimateriaalia ja studio jopa keskeytti hetkeksi oikeudet kuvata elokuvaa.

Lähde: Polygon
V2.fi | Miia Lyyra
< Ensi viikolla Fortni... Borderlands 3 saatta... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kheetor

08.04.2019 klo 15.29 1 tykkää tästä

Melkonen partajeesus, saipahan dream gamensa tehtyä, tai ainakin Ubisoftin version siitä. Ei uponnut mulle kyllä yhtään For Honor lähtökohdiltaan, peleissä voi tehdä niin paljon kivempia juttuja kuin suojata, suojata, suojata ja välistä huitasta kepillä.

Tää ranskalainen bossi näyttäytyy dokkarissa kunnon corporate limanuljaskana, joka muunmuassa joulun alla tiimin painaessa pahinta crunchia ennen launchia lähtee omin lupinensa lomille 21 päiväksi "tutkiskelemaan itseään". Tämä oli kuulemma todella raskasta hänelle, mutta onneksi hän erinomaisuuttaan selvisi takaisin piiskaamaan tiimiä sen jälkeen.

Sääli nallekarhun osalta että peli floppasi mutta toisaalta tätähän hänelle toitotettiin kyllä 12 vuotta ennenkuin kukaan lähti toteuttamaan että ei miekkailussa vaan ole tarpeeksi sitä mitä pitäisi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova