Tuorein sisältö

Suomalaiset Commodore 64 -musiikin helmet julkaistaan vinyylilevynä - FINNSIDS kohta myynnissä

08.04.2019 klo 13.00 | Luettu: 4163 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Digitaalisen taiteen ja kulttuurin yhdistys Zooparty ry julkaisee lauantaina 13.4.2019 Tampereella järjestettävässä Zooklubi-tapahtumassa Commodore 64 -musiikkia sisältävän "FINNSIDS”-kokoelma-albumin. Levy julkaistaan vinyylinä ja C-kasettina. Vanhoja Finnhits-äänitteitä mukaillen albumi sisältää vain suomalaista tuotantoa. Levy käsittää yhteensä kymmenen kappaletta kymmeneltä kotimaiselta SID-muusikolta. Levy on myös katsaus suomalaiseen C-64 musiikin historiaan sisältäen kappaleita aina 80-luvulta tähän päivään.

Itse musiikki on äänitetty suoraan Commodore 64:ltä ja masteroitu alkuperäistä soundia kunnioittaen. Albumin tuotannon takana ovat pitkän linjan C-64-harrastajat Antti "Flex" Hannula (tuottaja), Jaakko "Aomeba" Viitalähde (masteroija) ja Tommi "Electric" Musturi (graafikko).

Levy on myynnissä ja kuunneltavissa Zooklubi-tapahtumassa klo 21 alkaen. Paikalla klubilla on myös levyn muusikoita. Aiemmin päivällä (klo 13-17) samoissa tiloissa (ZBase, Siperia) järjestetään vanhoihin tietokoneisiin ja peleihin erikoistunut kirpputori ATK-Market.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Suomifutiksen histor... Suomen pelialan tila... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mikron316

08.04.2019 klo 13.46 2 tykkää tästä

Täältä toi ennakkotilata ja noutaa sitten vaikka jo ATK-marketissa https://zooparty.org/order/finnsids
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova