Tuorein sisältö

Suomen pelialan tila ja palkat puhututtavat huomenna Kampissa

08.04.2019 klo 16.00 | Luettu: 981 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Maailman ensimmäinen pelialan ammattiliitto Game Makers of Finland järjestää huomenna 9.4.2019 klo 17.00 alkaen Helsingin Kampin Maxine-yökerhossa paneelikeskustelun Suomen pelialan tilasta. Samalla julkaistaan tiedot Suomen pelialan ensimmäisestä palkkakyselystä. Panelisteina ovat Mariina Hallikainen (Colossal Order), Koopee Hiltunen (Neogames), Joonas Häll (Metropolia) ja Jenny Tirkkonen (Sulake).

Paneelikeskustelu on osa IGDA-iltaa, jotka järjestetään Helsingissä kuukausittain yökerho Maxinessa osoitteessa Urho Kekkosen katu 1 A, 6. kerros. IGDA-illat koostuvat alkuillan asiapitoisesta ohjelmasta, jonka jälkeen ohjelmassa on vapaata seurustelua klo 19 alkaen.

Suomen IGDA:n (International Game Developers Association) yksi tärkeimmistä aktiviteeteista on joka kuukausi ympäri Suomea järjestettävät kokoontumiset, joissa käy satoja pelinkehittäjiä. Tämä on ollut alusta alkaen IGDA:n toiminnan keskiössä ja yksi peruspilari, jonka varaan Suomen IGDA on aikanaan perustettu. Nykyään ohjelmassa on erilaisia esityksiä kansainvälisiltä vierailta ja sponsoreilta ennen varsinaisia kokoontumisia. Kaikki suomen pelinkehitysyhteisöstä kiinnostuneet ovat tervetulleita tapahtumaan. Sisäänpääsymaksua ei ole koskaan eikä sisäänpääsy myöskään vaadi IGDA-jäsenyyttä.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Suomalaiset Commodor... Thaimaalaisesta myto... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova