Tuorein sisältö

Humble Bundlessa mahtavasti pelihistoriikkeja pikkurahalla

10.04.2019 klo 15.00 | Luettu: 1724 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Yhdysvaltalainen pienkustantaja Boss Fight Books julkaisee erinomaisia tietoteoksia videopelihistorian taipaleelta. Firman kirjoja on nyt noukittavissa Humble Bundlen makoisasta lukukasasta pikkurahalla.

Kustantamon teokset tarjoavat parhaimmillaan kerta kaikkisen herkullisia näkökulmia eri pelien maailmaan. Niissä syvennytään joskus hyvinkin perusteellisesti eri pelien syntyhistoriaan, sekä perusteellisen tutkimustyön että haastattelujen kautta. Tosin eri teokset voivat olla joskus myös vähän arpapeliä, sillä toisinaan harrastekirjailijat peilaavat pelejään vähän liikaa omien kokemustensa kautta tai kertovat melkein enemmän itsestään ja elämästään kuin siitä itse pelistä. Mutta vastapainoksi esimerkiksi hämmentävistä Raamattu-peleistä kertova Bible Adventures ja huikeusparhaasta strategiapeli Jagged Alliance 2:sta kertovat teokset avaavat mestarillisen hienosti myös pelintekijöiden motiiveja ja ajatusmaailmaa.

Teokset on tehty ennen kaikkea e-kirjamuotoisiksi mutta ne voi tilata myös painettuina versioina. Normaalisti e-kirjat maksavat sen viitostaalan kappale mutta Humble Bundlen hyväntekeväisyyskaupan kautta yhdellä taalalla saa neljä kirjaa, kahdeksalla yhdeksän teosta ja vähintään 15 jenkkitaalalla kokonaiset 20. Siinä kuulkaa riittää luettavaa pitkäksi aikaa!

Boss Fightin uusimmat teokset Postal, NBA Jam ja Star Wars: Knights of the Old Republic eivät sisälly Humbleen, joten rakastetun Star Wars -seikkailun fanit joutuvat ostamaan sen erikseen suoraan kustantajan omasta verkkokaupasta.

Lisätietoja: https://www.humblebundle.com/books/classic-videogames-boss-fight-books
Lisätietoja: https://bossfightbooks.com/


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Aloitellaan keskivii... Tämän verran Suomess... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova