Tuorein sisältö

Nintendo on alkanut karsimaan kikkelikarttoja palvelustaan

21.04.2019 klo 11.00 | Luettu: 1336 kertaa | Teksti: Samuli Leppälä


Nintendo on alkanut päättäväisin ottein karsimaan Super Smash Bros. Ultimaten kenttäeditorilla tehtyjä roiseja areenoita. Uusimman 3.0.0-päivityksen myötä peliin saapui Stage Builder, jonka avulla pelaajat pystyvät itse toteuttamaan haluamansa kaltaisia areenoita taistelun miljööksi. Ja mikä parasta, itse suunnitellun kentän voi jakaa muiden pelaajien kanssa.

Kuten arvata saattaa, tämä johti nopeasti varsin roisien karttojen ilmestymiseen ja eikä aikaakaan kun verkko jo komeili kikkeleistä ja hakaristeistä. Osa näistä esityksistä päätyi myös virallisen Nintendo Switch -sovelluksen etusivulle.

Perheystävällisenä yrityksenä Nintendo on nyt ryhtynyt sotapolulle ja alkanut hävittämään pahimpia tuhmuuksia. Esimerkiksi Eurogamer päätti kokeilla kikkelikentän lataamista palveluun. Nintendo kuitenkin poisti areenaan ja lähettäjä sai varsin kovasanaisen sähköpostin, jossa varoitettiin, että vastaavanlaiset konnuudet voivat tulevaisuudessa rajoittaa tilin käyttöä yhtiön palveluissa.

Kuitenkin vielä tätä juttua kirjoittaessani onnistuin löytämään mm. artikkelikuvaksi päätyneen taideteoksen suositeltujen kenttien etusivulta.

Mutta mikä tärkeintä, Stage Builderin avulla nyt myös Super Smash Bros. Ultimate on yksi peleistä, joissa voi paijata koiraa:
V2.fi | Samuli Leppälä
< LudoNarraCon on koko... Maailman parhaat Mar... >

Keskustelut (1 viestiä)

fvoneoghi

21.04.2019 klo 21.38

jaa et eurogamerilla ihan tutkimuksen vuoksi koettiin tarkeaksi saada kikkelikuvia peliin. voiko pelaajilta odottaa mitaan kun journalistitkin lahtevat mukaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova