Tuorein sisältö

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2:n uudella trailerilla rotta päätyy roskasakin päivälliseksi

25.04.2019 klo 22.00 | Luettu: 1851 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Miltä tuntuisi kuulua vampyyrien alimpaan kastiin, thinbloodeihin? Sen näyttää Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2:n uusi traileri. Videolla hahmo istuu pimeässä kodissa kertoen kuinka kesät olivat ennen kivoja, kun pystyi nauttimaan auringosta. Nyt jopa postiluukusta tulevat laskut ahdistavat sielua, koska ne tuovat mukanaan auringonsäteen. Video päättyy ruokailukohtaukseen, jossa thinblood popsii suuhunsa rotan.

Trailerilla nähtävä thinblood on vampyyrien alinta roskasakkia, mutta selviytyessään hänen on mahdollista nousta kastissa ylemmäksi. Vaikka thinbloodit ovat heikkoja, voivat he valita kolmesta vaihtoehdosta itselleen sopivimman ominaisuuden. Valittavissa on chiropteran, mentalism tai nebulation. Näistä ensimmäinen, chiropteran pystyy liitämään kuin lepakko, kun taas mentalisti voi manipuloida esineitä ja asioita nebulationin tukeutuessa sumun ja usvan käyttämiseen. Näiden ominaisuuksien lisäksi tarjolla on jokaiselle klaanille kuuluvia omia erikoiskykyjä ja päivityksiä. Lisätietoja thinbloodien ominaisuuksista voit lukea pelin kotisivuilta.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle ensi vuoden aikana.V2.fi | Miia Lyyra
< Days Gone ei ole vie... The Finnish Game Awa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova