Tuorein sisältö

Taas uusi haaste Epic Gamesille - Saksofonisti suuttui tulisesti

29.04.2019 klo 20.00 | Luettu: 3113 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Epic Gamesin ovella riittää haastajia, ja tällä kertaa joukkoon on liittynyt saksofonisti Leo Pellegrino. The Vergen uutisoinnin mukaan Pellegrinon mielestä Epic Games on käyttänyt hänen tunnetuksi tekemäänsä tanssiliikettä ja saksofonin soittoa yhdistelevää liikettä osana Fortnitea muodostaen Phone It In -tanssin. Tanssi saapui ensimmäisen kerran ostettavaksi Fortniteen joulukuussa 2018. Haaste nostettiin viime viikolla Pennsylvaniassa.

Pellegrino ei ole ainoa, joka ei ole tyytyväinen pelijätin toimintaan. Muun muassa Alfonso Ribeiro, 2 Milly, Backpack Kid ja Orange Shirt Kid ovat asettuneet Epic Gamesia vastaan, ja haastajien mukaan yhtiö on varastanut heidän tanssejaan osaksi peliä ilman heidän lupaansa tai sovittua korvausta. Oikeusjutut eivät kuitenkaan ole läpihuutoa. Aikaisemmin uutisoimme, kuinka Yhdysvaltain patenttihallinto päätti, ettei Ribeiron tanssiliikettä voi rekisteröidä itselleen. Kaikki oikeusjutut ovat edelleen kesken, joten lopullisia päätöksiä saadaan odotella myöhemmin kuultavaksi.

Myöskään Leo Pellegrinon tapaus ei ole täysin selvä, sillä samankaltaista tanssia on nähty myös esimerkiksi Moldovan Euroviisukappaleen esityksessä vuonna 2010. Silloin Sunstroke Projectin & Olia Tiran Run Away -kappaleen aikana lavalla nähtiin niin kutsuttu “Epic Sax Guy”.

Leo Pellegrino


Sunstroke Project & Olia Tira - Run Away


Phone It In -tanssiV2.fi | Miia Lyyra
< Breath of the Wildin... Huhu: Super Mario Ma... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova