Tuorein sisältö

Claptrap-näyttelijän ja Borderlands-studion kina kiihtyy: pomon kanssa oli myös käsirysyä?

08.05.2019 klo 11.00 | Luettu: 1322 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Monien fanien pettymykseksi David Eddings ei jatka Claptrap-robotin ääninäyttelijänä Borderlands 3:ssa ja syyt päätöksen taustalla ovat vaihdelleet matkan varrella. Aluksi Eddings sanoi, ettei Gearbox halunnut maksaa hänelle työstään ja nyt Eddings syyttää Gearbox-pomo Randy Pitchfordia (jolla on meneillä monta muutakin pientä ja isompaa kohua) fyysisestä hyökkäyksestä. Asiasta ovat uutisoineet mm. GameRant ja Eurogamer.

Aikoinaan Eddingsin palkattomuusväitteeseen Pitchford vastasi, että Eddings on "katkera ja vihoissaan potkuistaan", vaikka hänelle tarjottiin "kaksinkertaista summaa" homman tekemisestä.

Eddingsin viimeisin viesti taas toteaa, että: "Lopulta tarjouduin tekemään sen ilmaiseksi, kunhan saisin minulle maksamatta jääneet vanhat rojaltit sekä anteeksipyynnön asiasta, josta ei ole julkisesti puhuttu: Randy hyökkäsi minua vastaan fyysisesti Marriott Marquis -hotellin aulassa GDC-tapahtumassa vuonna 2017".

Tiedossa ei ole, minkälaisesta käsirysystä tai nujakasta on ollut kyse, mutta Pitchford on pysynyt todennäköisesti tarkoituksella vaitonaisena asiasta. Sen sijaan Gearboxilta on saatu virallinen lausunto:

"Gearbox ottaa tällaiset syytteet hyvin vakavasti, emmekä kommentoi Daven syytöksiä enempää, sillä kyseessä on henkilökohtainen asia. Arvostamme Davidin työtä Borderlands-sarjan parissa ja olemme jatkuvasti sanoneet, että ottaisimme hänet mukaan Claptrapin ääneksi sekä muihin tuleviin töihin."

Pitchfordia kohtaan on nostettu lakijuttu 12 miljoonan bonuksista, jotka hän oli väitetysti ottanut itselleen, vaikka ne oli tarkoitettu kaikille työntekijöille. Lisäksi hän on kiistellyt myös toisen Borderlands 3:sta pois jääneen/jätetyn ääninäyttelijän (Troy Baker) kanssa Twitterissä.

V2.fi | Manu Pärssinen
< EA Access saapuu vih... Mortal Kombat -kehit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova